“Happy Sins ‘n’ Night Mistakes …” Party | Διαγωνισμός!

uplifted_baraonda-flat

“Happy Sins ‘n’ Night Mistakes …” Party – Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 23.00. Οι παραγωγοί του «UPLIFTED Happymood» Κυριάκος Κουνάνης & Άκης Ταρναράς, του ομώνυμο ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού, στο τελευταίο πάρτυ του καλοκαιριού στην Αθήνα, συναντά τον Dj John John και δίνουν τον μουσικό ρυθμό της πόλης αποδεικνύοντας ότι τα λάθη και οι αμαρτίες της νύχτας είναι τα πιο ενδιαφέροντα…

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου και ώρα 23.00, στο BARAONDA (Τσόχα 43, Αμπελόκηποι, Πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λεωφ. Αλεξάνδρας), ένα από τα πιο Hot summer happy spot στο κέντρο της πόλης.

Στα Decks ο Κυριάκος Κουνάνης & Άκης Ταρναράς, μαζί τους ο DJ John John.

Εμείς βάζουμε τη μουσική, τη ‘happy’ διάθεση και το ποτό.  Εσείς μόνο τη δική σας θετική ενέργεια. Αφήστε σχόλιο για να να είστε και εσείς εκεί! Ένας τυχερός θα μπορέσει να είναι εκεί με την παρέα του! (1 μπουκάλι – 4 άτομα)

Happiness Rises, Mood changes….

Μore Infos about «UPLIFTED Happymood»:

Η ομάδα του ‘Uplifted Happymood’  απαρτίζεται από εφτά παραγώγους, τον Κυριάκο Κουνάνη, Νίκο Νικολαϊδη, Άκη Ταρναρά, Χάρη Βαρζαμπετίαν, Πέτρο Μακρή, Κυριάκο Μιχούδη και Ηλία Γκαρατζιώτη καθώς επίσης φιλοξενεί στα studio του διάφορους DJs ως Guest.

Η ομάδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2008 τον Ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό ‘Uplifted Happymood’, ο οποίος εκπέμπει μέσω του ομώνυμης ιστοσελίδας www.uplifted.gr, και μέσω του e-radio.gr -το πιο έγκυρο Ελληνικό Ραδιοφωνικό portal- έχοντας καταφέρει μέσα σε μικρό διάστημα να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των ακροατών στην κατηγορία sophisticated/dance.

Το UPLIFTED Happymood Web Radio πρόκειται να διοργανώσει μια σειρά από events σε διάφορα club spots της Ελλάδας, με πρώτο αυτό στο Mamacas, με στόχο να φέρει τους παραγωγούς του κοντά στο κοινό, μεταφέροντας τα happy vibes του web radio, live στα decks.

Λήξη Διαγωνισμού: Δευτέρα 13 Ιουλίου
ΔΙΠΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ δεν είναι δεκτες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;