Την παραίτησή του υπέβαλε ο Αλέκος Αλαβάνος

Από nmpardakis 18 Ιουνίου 2009

Αλαβανος Αλέκος

Την υποβολή της παραίτησής του από το βουλευτικό αξίωμα ανακοίνωσε ο κ.Αλαβάνος σήμερα στη συνεδρίαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ομόφωνα τα μέλη της Γραμματείας έκριναν ότι «δεν αποδέχονται» την παραίτηση.

Τα μέλη της Γραμματείας έκριναν ομόφωνα ότι δεν κάνουν αποδεκτή την εν λόγω παραίτηση, ωστόσο, βγαίνοντας από το χώρο της συνεδρίασης, ο κ.Αλαβάνος δήλωσε ότι η απόφασή του θεωρείται τελεσίδικη. «Δεν θέλω να είμαι με τον ΣΥΝ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θέλω να είμαι με τάσεις εναντίον άλλων τάσεων», δήλωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή συνεδρίαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε χώρα χωρίς την παρουσία του ΣΥΝ, ο οποίος είχε ζητήσει μέσω των εκπροσώπων του να μην πραγματοποιηθεί σήμερα η συνεδρίαση. Για το λόγο αυτό, νέα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, με τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά. Στο μεσοδιάστημα τα μέλη του κόμματος αναμένονται να επιχειρήσουν να μεταπείσουν τον κ.Αλαβάνο.

Σε περίπτωση που ο κ.Αλαβάνος υποβάλει πράγματι την παραίτησή του στον πρόεδρο της Βουλής, τη θέση του θα πάρει η πρώτη επιλαχούσα στην περιφέρεια του Ηρακλείου, Νάντια Βαλαβάνη.

[Πηγή: tvxs.gr]