Πλησιάζει η ώρα της BMW X1

Από nmpardakis 4 Ιουνίου 2009

bmw_x1_2

Λίγες ημέρες απέχει η στιγμή που η BMW θα δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του compact SUV. Σε αυτό συνηγορεί και η εκδήλωση στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, όπου δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν στην άσφαλτο και το χώμα την πρωτότυπη έκδοση του BMW X1.

Η αυτοκινητοβιομηχανία από τη Βαυαρία ανήρτησε στο διαδίκτυο και μία σειρά φωτογραφιών του μοντέλου, όπου διακρίνεται να κινείται εντός και εκτός δρόμου με περιορισμένο καμουφλάζ. Την ίδια στιγμή όμως οι λεπτομέρειες του εσωτερικού που έχουν απαθανατιστεί από το φωτογραφικό φακό παραμένουν ελάχιστες. Η X1 θα εξοπλιστεί με το σύστημα τετρακίνησης xDrive της BMW, σύμφωνα όμως με πληροφορίες δεν αποκλείεται να δούμε αργότερα και έκδοση με κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

bmw_x1_3

Όσον αφορά τους κινητήρες, στη βάση της γκάμας αναμένεται να βρίσκεται η xDrive18i, που θα εξοπλίζεται από το 2λιτρο κινητήρα των 143 ίππων. Κορυφαία X1 θα είναι η xDrive28i, ενώ θα κυκλοφορήσουν και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις. Η επίσημη παρουσίαση της X1 στο κοινό θα γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη των πωλήσεων να τοποθετείται χρονικά πριν το τέλος του 2009.

[Άρθρο από τον ειδικό. Autofree.gr]


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ