Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού μετά από επίθεση

H oμάδα “Δ” μπήκε με την μία στα ζόρικα. Χθες το βράδυ εκεί που ερευνούσαν καταγγελία για κλοπή αυτοκινήτου στην Κυψέλη, δέχτηκαν πυροβολισμούς από δύο άτομα που είχαν σταματήσει για έλεγχο. Και οι δύο πυροβολήθηκαν στο κεφάλι στο τέρμα της οδού Σκιάθου από τον οδηγό της μηχανής. Ο ένας από τους δύο τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και θεραπεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού ενώ ο έτερος αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και εξήλθε απο το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή έχει βρεθεί ενώ στην Ασφάλεια κρατείται κι ανακρίνεται μια γυναίκα που φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό της δολοφονικής επίθεσης εναντίον των δύο αστυνομικών. Η γυναίκα φέρεται να προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς λέγοντας ότι ο ένας εκ των δραστών είναι γνωστός της.

Η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες έχει τον αριθμό κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας, ωστόσο, αν κι έχει αποκλείσει την περιοχή κι έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, δεν έχει προβεί σε συλλήψεις. Οι αρχές κάνουν λόγο για εν ψυχρώ «εκτέλεση», αλλά αποφεύγουν να υιοθετήσουν την εκδοχή της τρομοκρατικής ενέργειας, κάνοντας λόγο για δράστες του κοινού ποινικού δικαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΗΜ
50 - 42
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;