Aίσιο τέλος για τον μαθητή...

Πριν από δύο χρόνια το Συμβούλιο των Καθηγητών άφησε τον Φώτη Χ. στην Α΄Λυκείου από απουσίες. Οι γονείς του τότε προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, αφού οι απουσίες ήταν απολύτως δικαιολογημένες, λόγω του ότι ο μαθητής είχε νοσηλευτεί με μονοπυρήνωση στο νοσοκομείο Κέρκυρας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το δικαστήριο τότε, με προσωρινή απόφαση, ανέστειλε την απόφαση των καθηγητών και έτσι ο μαθητής πέρασε στη Β’Λυκείου. Αφού ολοκλήρωσε και τη Β΄Λυκείου και ενώ τώρα πλέον είναι έτοιμος να δώσει Πανελλήνιες, το Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων εξέδωσε την οριστική απόφαση, με την οποία τον καλούσε να πάει πίσω … δύο χρόνια και να επιστρέψει στην πρώτη Λυκείου…!

Τελικά μετά από όλο αυτό το … παράλογο η Νίκη Γκοτσοπούλου, γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο μαθητής θα ολοκληρώσει την τελευταία τάξη του Λυκείου, παρά τη δικαστική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων.

H κα Γκοτσοπούλου υποστήριξε ότι η απόφαση για να επιστρέψει ο μαθητής στην πρώτη τάξη δε μπορεί να υλοποιηθεί ύστερα από τρία χρόνια και έχοντας ολοκληρώσει το μεγαλύτερο τμήμα της Γ’ Λυκείου. Όσον αφορά στη στάση του δικαστηρίου, η κα Γκοτσοπούλου δήλωσε ότι το δικαστήριο είχε κρίνει με βάση το τυπικό της υπόθεσης.

Ότι να ‘ναι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;