Αντώναρος για δηλώσεις περί ...

Tέλος έβαλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε όλα τα σενάρια που ήθελαν τον πρωθυπουργό να αποχωρεί σε περίπτωση ήττας στις ευρωεκλογές. Το χθεσινό δημοσίευμα της Real News έβαλε φωτιές στη Νέα Δημοκρατία αφού παρουσίασε τον πρωθυπουργό ως κουρασμένο μετά από 12 χρόνια παραμονής στην ηγεσία του κόμματος.

Στην σημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή ο εκδότης της εφημερίδας Νίκος Χατζηνικολάου επέμεινε στην ακρίβεια των πληροφοριών του: «Οι διάλογοι που διαβάσατε στην Real News ελέχθησαν από τον πρωθυπουργό σε εμένα. Τα ίδια είχε πει και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Τα είχε δημοσιεύει και ο Τύπος της Κυριακής πριν από μερικές ημέρες. Ανάλογο ρεπορτάζ είχε και το Ποντίκι. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί η έκπληξη γι’ αυτά που έγραψε η εφημερίδα μας… Αν θέλει η κυβέρνηση να διαψεύσει μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν θα το κάνει γιατί ο Καραμανλής έχει αποφασίσει εάν χάσει να φύγει».

Aμέσως μετά, ο κ. Αντώναρος μπορεί να μην διεψευσε τη συνάντηση Καραμανλή – Χατζηνικολάου αλλά τόνισε πως ο «πρωθυπουργός είναι νέος για να πάρει σύνταξη»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;