Pulse. live

Artist: pulse.  (MySpace) – Πού: Cafe Alavastron (Δαμάρεως 79, Παγκράτι – Τιμή: 8€) – Πότε: Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009, 22:00. Γιατί: Από που να ξεκινήσω. Πρώτον, γιατί είναι πραγματικά ταλαντούχοι και ζουν και αναπνέουν μουσική (άλλο αν όλοι τους κάνουν άλλες δουλειές που θα άφηναν in a… hearbeat αν μπορούσαν να ασχοληθούν αποκλειστικά με το συγκρότημα) Δεύτερον, γιατί συνθέτουν δική τους μουσική και γράφουν στίχους (στα αγγλικά) αλλά παίζουν και απίστευτες διασκευάρες σε Depeche Mode, Muse, Placebo, μέχρι και No Doubt! Τρίτον, γιατί έχουν ηχογραφήσει μόνοι τους κομματάρες που πρέπει να γίνουν δίσκος – απλά πρέπει – κι έχουν ήδη και το όνομα έτοιμο “Another Roadside Attraction”. Τέλος, γιατί οι μουσικές επιροές τους (Frank Zappa, Depeche Mode, Q.o.t.s.a., Primus, Faith No More, Dave Weckl Band, Kyuss, Phish, Jeff Buckley, White Stripes, Transatlantic, Mars Volta, Pink Floyd, Captain Beefheart, Evergrey, Peter Gabriel, King Crimson, Porcupine Tree, Wilco, Bill Frisell, Radiohead, Bjork, Beatles κ.α.) τους επιτρέπουν να κινούνται ανάμεσα στο αυθεντικό rock και τον ατμοσφαιρικό πειραματικό ήχο – ελάτε να τους δείτε και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Trivia: Οι pulse. έχουν εμφανιστεί στην εκπομπή ”Ράδιο Αρβύλα” στον ΑΝΤ1 και έχουν παίξει ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στο Κύτταρο live, στον Πυρήνα, στο Cafe Alavastron, και στο Booze. Όλοι εκτός από τον μπασίστα είναι από την Κρήτη.

VERY random trivia: O τραγουδιστής Γιάννης Σταυρακάκης (φωνάρα) με είχε σηκώσει μία φορά (στο Ηράκλειο, όταν ήταν σε ένα άλλο γκρουπ) να τραγουδήσω (μη ρωτάτε γιατί) Radiohead και από το άγχος μου αντί για I’m a creep, I’m a weirdo, τραγούδησα I’m a freak, I’m a weirdo (τραγωδία). O μπασίστας Νίκος Μάρκου έχει μία γεννητική ιδιαιτερότητα στο ένα του αυτί και ακούει πολύ πιο δυνατά από ό,τι ο μέσος άνθρωπος (!) Ο ντράμερ Παύλος Μοναστηριώτης από την άλλη ακούει οριακά γιατί παίζει ντραμς από τα 12 του. Ο Μιχάλης Μόσχος, στην ηλεκτρική, είναι γραφίστας και έχει σχεδιάσει το logo, το εξώφυλλο και όλες τις αφίσες του γκρουπ. H πρώτη μουσική ανάμνηση που έχω από τον παιδικό μου φίλο Νίκο Βογιατζάκη είναι να είμαστε κάπου διακοπές με όοοοολη την οικογένεια, 12-13 χρονών, και να είναι ολημερίς με την κιθάρα στο χέρι να “προβάρει” το Locomotive Breath των Jethro Tull…
Άκου Αυτό proudly presents:  pulse.:
Νίκος Βογιατζάκης (κιθάρα, σύνθεση)
Μιχάλης Μόσχος (ηλεκτρική κιθάρα, slide)
Γιάννης Σταυρακάκης (φωνητικά)
Παύλος Μοναστηριώτης (drums, Pwc, Ptm)
Νίκος Μάρκου (μπάσο)

[youtube pXXy9ep_Lkg]

[via Akouauto]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;