Διαγωνισμός | Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το Κύτταρο live!

ΚΥΤΤΑΡΟ live – Παντελής Αμπαζής, Μιχάλης Εμιρλής, Πάνος Μουζουράκης – Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 10.30 μ.μ. Aφήστε σχόλιο μέχρι τη Τρίτη 10 Μαρτίου στις 21:00 και πέντε (5) από εσάς θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για να ακούσουν ζωντανά τους:

Παντελής Αμπαζής. Ο μποέμ τραγουδοποιός παρουσιάζει τραγούδια από το νέο του διπλό cd «ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!» Τραγούδια για κοντούς, καμένες από κοντό, για όσους δε δουλεύουν, μποέμ εκ πεποιθήσεως, λάτρεις των εκδρομών και της κομψής αλητείας, δίμετρες Ρωσίδες, καμένους από Ρωσίδα, μπουζουκομάχους, μπουζουκοβόρους, ζαμανφουτίστες, σοκολατολάγνους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις…Σοβαρά αστεία τραγούδια! Τραγούδια με χαμόγελο. Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση & rock άποψη! Σκωπτικά, εύθυμα, χειροποίητα, παντελώς ντεμοντέρνα!

O Μιχάλης Εμιρλής που με την «Πίπα της Ειρήνης» έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του πριν από δύο χρόνια, θα παρουσιάσει και τα καινούργια τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ του «Μη Διστάζεις» μεταξύ των οποίων την επιτυχία «Μη μου μιλάτε για κείνη» Ο Μιχάλης έχει μιά εξαιρετικά εκφραστική φωνή και ένα απόλυτα δικό του αναγνωρίσιμο και γοητευτικά συμπαθητικό light pop ύφος και στυλ!

Πάνος Μουζουράκης, «Μάντεψε ποιος!» Μία πολυσχιδής προσωπικότητα! Τραγουδιστής, ηθοποιός, performer με όλη τη σημασία της λέξης! Μία φορά να τον δεις ζωντανά στη σκηνή, είναι αδύνατον να τον ξεχάσεις! Το «Μάντεψε ποιος» είναι το πρώτο του άλμπουμ. Συμμετείχε επίσης στην ροκ, μουσικοθεατρική παράσταση «ΠρόβαΤΑκομμάτια», στους τηλεοπτικούς «Singles» και στους θεατρικούς «Ήρωες»

Οι τρείς μαζί θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό 3ωρο ποπ ροκ λαϊκό πάρτυ γεμάτο μουσική, πολλές εκπλήξεις και ανατροπές! Ένα πρόγραμμα γεμάτο δυνατές ερμηνείες, χιούμορ, χαρά και συμμετέχοντες… εσάς!

ΚΥΤΤΑΡΟ, (Ηπείρου 48 & Αχαρνών, 210 8224134)  Είσοδος 10€

Όσοι πιστοί προσέλθετε! Και οι άπιστοι δεκτοί…

* Η πρόσκληση αφορά την είσοδο και όχι την κατανάλωση – ποτά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;