Eίναι επικίνδυνα εδώ!

Και να που άρχισαν τα παρατράγουδα! Είμαστε μια χώρα -δυστυχώς- δημοκρατική. Ο κάθε  τρομοκράτης μπορεί να μπει και να βγει από την χώρα μας, ανώνυμα! Επίσης πολύ μεγάλο κίνδυνο διατρέχουν περιοχές όπως τα (αναρχικά) Εξάρχεια, η Ομόνοια (μαζί με τα Εβερεστ), το Σύνταγμα (φυσικά αφού είναι η Βουλή), η πλατεία Αριστοτέλους (Θεσσαλονίκη), ενώ πάρα πολύ επικίνδυνος είναι και ο θεσμός του πανεπιστημιακού ασύλου. :S

Θα μας τρελάνουν λοιπόν αυτές οι … ΗΠΑ, αφού το Υπουργείο Εξωτερικών τους στην νέα τους ταξιδιωτική οδηγία λέει πραγματικά ότι να ‘ναι! Μάλιστα, στο σημείωμα του αμερικανικού υπουργείου περιγράφεται το χρονικό της δράσης της 17Νοέμβρη (:S – λίγο παλιό), ενώ, αναφορά γίνεται και στο περιστατικό της επίθεσης κατά της Αμερικανικής Πρεσβείας τον Ιανουάριο του 2007.

Η αμερικανική κυβέρνηση επισημαίνει στους πολίτες της και την εμφάνιση του “Επαναστατικού Αγώνα”, ο οποίος έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση εναντίον αστυνομικών έξω από το υπουργείου Πολιτισμού, αλλά, και για επιθέσεις εναντίον ελληνικών και διεθνών στόχων.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στα γεγονότα του Δεκεμβρίου. Όπως τονίζεται, οι διαδηλώσεις είναι συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα, που ως σταθερή δημοκρατία τις επιτρέπει. Δηλαδή τι έπρεπε να έχουμε;

Αιχμές, πάντως, αφήνει το σημείωμα του υπουργείου και για το πανεπιστημιακό άσυλο. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι απαγορεύεται η αστυνομία να εισέλθει στα ελληνικά πανεπιστημιακά ιδρύματα και αυτό έχει ως συνέπεια τα πανεπιστήμια να γίνονται σε πολλές περιπτώσεις καταφύγια για ταραξίες που στόχο έχουν είτε να διαπράξουν εγκλήματα ή βανδαλισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;