6.000.000 ευρώ για το

Το κόμμα του ΛΑΟΣ και ο Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσαν αγωγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας την προσωπική κράτηση του Λάκη Λαζόπουλου (!!), ως πρωταίτιου παράνομης συμπεριφοράς, για ένα χρόνο και αποζημίωση μόνο 1.500.000 ευρώ για καθέναν από τους συνεργάτες του. Με λίγα λόγια ζητάει 6,000,000. Αιτία;  Η εκπομπή του τελευταίου «Οταν ο Λάκης δεν είναι εδώ».

Στην αγωγή αναφέρεται:

«Στις 25 Ιανουαρίου 2009 μεταδόθηκε από τον ΑLPHΑ η τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο “Oταν ο Λάκης δεν είναι εδώ”. Στην εκπομπή με τον παράτιτλο ”Σου πάει το μουστάκι Γιώργο” εικονίστηκε ο πρόεδρος του κόμματός μας και δεύτερος εξ ημών με αλλοίωση της όψης του, από τεχνική προσθήκη στην εικόνα μουστακίου χιτλερικού τύπου.

Παράλληλα ακουγόταν ηχητικά η φράση του τραγουδιού “Ολα σε θυμίζουν”. Στη συνέχεια ακουγόταν γερμανικό εμβατήριο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και αμέσως μετά η εικόνα του Χίτλερ. Από το σύμπλεγμα εικόνας, γραφής και ήχου γινόταν σαφής σύνδεση του αρχηγού του κόμματος και των ιδεών μας με την απεχθή σε εμάς κατ’ επανάληψη αποκηρυγμένη χιτλερική και φασιστική νοοτροπία, η οποία έχει αποδοκιμαστεί από κάθε σώφρονα άνθρωπο.

Από την προβολή αυτού του άθλιου κατασκευάσματος προκύπτει ότι ο πρώτος των εναγομένων και οι λοιποί συνεργάτες του, έχοντας προφανώς διαφορετική πολιτική και ιδεολογική τοποθέτηση από εμάς και ενεργούντες με δόλιο τρόπο, προσπάθησαν να δημιουργήσουν στην κοινή γνώμη αποστροφή εναντίον μας και εναντίον των οπαδών μας, οι οποίοι κατά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις υπερβαίνουν το ποσοστό του 5,7% του εκλογικού σώματος».

«Είναι προφανές πως η ομάδα των εναγομένων προέβη σε παραβίαση κατά καθήκοντος αληθείας, κατά του σεβασμού των πολιτικών απόψεων των πολιτών που δεν είναι ανάγκη να συμπίπτουν. Αποτιμάται ότι πρέπει να μας εκδικαστεί το ποσό των 1.500.000 ευρώ δι’ έκαστον των εναγομένων από της επιδόσεως της αγωγής».

Η αγωγή καταλήγει:

«Ζητάμε οι εναγόμενοι που είναι ο Λάκης Λαζόπουλος, ο διευθυντής παραγωγής Κώστας Λαζόπουλος, η υπεύθυνη παραγωγής Μ. Σημαντήρα και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Σταματόπουλος, να καταβάλουν σε καθένα από εμάς το ποσό των 1.500.000 ευρώ, να απαγορευτεί η αναφορά και δημοσίευση αναλόγων συκοφαντικών ισχυρισμών επί ποινή 10.000 ευρώ και της προσωπικής κρατήσεως επί ενός έτους του πρωταιτίου της εναντίον παράνομης συμπεριφοράς, με την εντολή να απαγγελθεί προσωπική κράτηση σε βάρος του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;