«Παγώνει» και το γήπεδο του ΠΑΟ;

Από neolaia.gr Team 14 Ιανουαρίου 2009

Aρνητική αναμένεται να είναι η απόφαση του ΣτΕ για το γήπεδο που Παναθηναϊκού σύμφωνα με το SportDog.gr. O Βοτανικός φαίνεται πως θα καθυστερήσει αρκετά και πως το όνειρο για χιλιάδες φίλους του ΠΑΟ απλά θα παραμείνει … όνειρο! Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως με ψήφους 2 προς 1, το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε την αναστολή όλων των εργασιών μέχρι τον επόμενο Μάρτη, δικαιώνοντας την πλευρά των κατοίκων που είχαν προσφύγει σε αυτό.

Πρόκειται για μια πολύ αρνητική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό παρ’όλο που έχει στα χέρια του επιστολές απο Υπουργούς Οικονομίας (κ. Παπαθανασίου) και ΠΕΧΩΔΕ (κ. Σουφλιάς)! Επίσης το έργο στηρίζει και ο Δήμος Αθηναίων!

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για το νέο Mall της περιοχής. Γενικώς, οι κάτοικοι ζητάνε την άρση αναστολής του έργου, υποστηρίζοντας ότι οι αρνητικές επιπτώσεις θα είναι πολλές, τόσο στο τραπεζικό τομέα, όσο και στο εργασιακό, αφού πολλά άτομα θα μείνουν χωρίς δουλειά. Παράλληλα, αναφέρονται εκτενώς στα περιβαλλοντικά, πολεοδομικά, κοινωνικά και οικονομικά οφέλη της Διπλής Ανάπλασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ