Η καλύτερη δουλειά του κόσμου!

Από nmpardakis 14 Ιανουαρίου 2009

Kαι αυτό ήταν φίλοι μου, σας παρατάω μια για πάντα. Έπιασα δουλεια 🙂 Που; Στο νησί Χάμιλτον, στο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο της Αυστραλίας. Τα λεφτά βλέπετε είναι πολύ καλά, γύρω στα 17,000 ευρώ το μήνα. Γιατί να σκάω εδώ; Εκεί θα είμαι επιστάτης, θα δουλεύω 12 ώρες το μήνα, θα βγάζω photos, θα έχω το blog μου, θα φέρνω τουρίστριες και τουρίστες, θα ελεγχω ταχυδρομείο και θα ταϊζω τα ψάρια 🙂 Τόσο απλό…

Α ξέχασα! Θα μένω σε μία βίλα τριών δωματίων με πισίνα και θέα στο στενό που διαπλέουν οι μεγάπτερες φάλαινες κάθε Σεπτέμβρη! 🙂

Πολλοί την αποκάλεσαν ως την «καλύτερη δουλειά στον κόσμο», και τους καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι 100% αληθινά όσα σας είπα πιο πάνω, ενώ το ενδιαφέρον μάλιστα ήταν τόσο μεγάλο με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας (islandreefjob.com) που δέχεται τις αιτήσεις (μεταξύ των 200 ατόμων που έχουν ήδη στείλει και ένα προσωπικό βίντεο με τα προσόντα τους, είναι ένα χρυσός Ολυμπιονίκης από την Ελβετία και ένας νεαρός από τη Βρετανία).

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τουρισμού της Κουινσλάνδης, που προκήρυξε τον διαγωνισμό, θα επιλεγούν έντεκα άτομα από όλο τον κόσμο από τα οποία θα γίνει η πρόσληψη του φροντιστή του νησιού Χάμιλτον.

Το νησί βρίσκεται στο σύμπλεγμα τροπικών νησιών Whitsunday Islands ανοιχτά των ακτών του Κουίνσλαντ. Σημειώνεται ότι το νησάκι έχει ζεστή θερμοκρασία όλο το χρόνο και διαθέτει, γαλάζιο ουρανό, κρυστάλλινα νερά και καθαρές αμμουδιές.

Για τους άπιστους Θωμάδες, link ΕΔΩ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ