5ο GGD – Christmas mood

Από nmpardakis 22 Δεκεμβρίου 2008

Girl Geek Dinners σας καλωσορίζει στο 5o GGD, σε μία συνάντηση πολύπλευρης γνώσης, humanity, coaching …and food happening!

Πού:
στο NIXON (Bar-restaurant-cinema), www.nixon.gr,
[Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός Αθήνα, τηλ. 2103462077]

Πότε:
την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, στις 18.00.

Ποιοί και τι:
18.00-18.15: Προσέλευση.
18.15-18.30: Καλωσόρισμα στο 5ο Girl Geek Dinners από τη Δέσποινα Μπακιρτζή.

18.30-18.50: «Ό,τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος για να ξεκινήσει ένα startup, από την πλευρά της νομοθεσίας». Η δικηγόρος Έλενα Σπυροπούλου, με εξειδίκευση σε αυτόν τον τομέα, θα μας ενημερώσει τι ισχύει στην ελληνική νομοθεσία για τα startups και θα αποκαλύψει τις παγίδες που πρέπει να αποφεύγει κάθε νέος enterpreneur, με δραστηριότητα στο online business.

18.50-19.10: «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία». H Εβίτα Παρασκευοπούλου, επίκαιρη όσο ποτέ, υπεύθυνη του γραφείου της Ελλάδας, θα μας ενημερώσει για τις δράσεις της στην Ελλάδα και τις αφρικανικές χώρες, καθώς και για τις προσωπικές της προσπάθειες για τη δημιουργία ενός blog, με στόχο την προβολή των δραστηριοτήτων της οργάνωσης.

19.10-19.30: “One Day woman’s Marketing business”: H Χριστίνα Καραβατά Διευθύντρια Marketing της Fujitsu Siemens, θα μας μεταφέρει την εμπειρία της μέσα από μία μέρα δουλειάς, με μοναδικό “executive assistant”, την τεχνολογία!

19.30-19.40: Ten minutes Pitching: «Ο θάνατος των bullets!» by Στέφανος Καράγκος. Από το 5ο Girl Geek Dinner και σε κάθε επόμενο, εγκαινιάζουμε το “Ten minutes Pitching”, με στόχο την ενημέρωσή μας από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς εργασίας.

19.40-19.45: Κλήρωση δώρων 😉
19.45-20.30: Dinner, Drinks και… απεριόριστο networking!

Οι συμμετέχοντες:
Κατά βάση γυναίκες, αλλά και άνδρες (προτιμούμε να συνοδεύονται από γυναίκα), maximum μέχρι 80 συμμετέχοντες.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ
«Ειδική προϋπόθεση»: όλοι οι συμμετέχοντες λόγω των εορταστικών ημερών, θα φέρουν ένα φαγητό ή γλυκό που θα έχουν προετοιμάσει οι ίδιοι! Δεν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα ή στο είδος. Στο τέλος θα βραβευτεί «η καλύτερη γεύση» από έμπειρη ομάδα γευσιγνωστών!
Dress code: be yourself 🙂

Ο στόχος
:
το networking γυναικών και η ενημέρωσή τους για τις νέες τεχνολογίες, τις καινοτομίες, το Internet και η διάδοση νέων, φρέσκων ιδεών και οραμάτων!

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας, μέσα από τη registration form http://amiando.com/5th-ggd.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ