Κερδίστε προσκλήσεις για το θέατρο | Escape – Θέατρο Broadway

Από neolaia.gr Team 29 Οκτωβρίου 2008

20 διάσημοι ήρωες του Μusical παγιδεύονται στον ιστό της. Η Σία Κοσκινά, ο Λάμπης Λιβιεράτος, το Εscape του Νίκου Βεντουράτου, στο θέατρο BroadWay, για πρώτη φορά 3-D Τheatre, με ειδικά γυαλιά! Το neolaia.gr δίνει 20 ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις στους επισκέπτες του για την παράσταση Escape (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/10 στις 21:15)! Οι πρώτοι 20 που θα αφήσουν σχόλιο μέχρι την Παρασκευή στις 15:00 θα έχουν την ευκαιρία να δουν την παράσταση από κοντά!

Με λίγα λόγια:

Η μουσική «κυβερνοπαράσταση» «ESCAPE» του Νίκου Βεντουράτου, επιστρέφει λοιπόν με «αναβαθμισμένο software» και πρωτότυπο σενάριο! Και το πιο σημαντικό, για πρώτη φορά, χρησιμοποιεί 3-d στο θέατρο!!! Οι Θεατές προμηθεύονται στην είσοδο τα ειδικά γυαλία και ζούν την τρισδιάστατη εμπειρία!!!

Εφτά διάσημα μουσικά έργα, ενωμένα στη ποιο ανατρεπτική σύγχρονη εκδοχή τους. Εφτά διάσημοι ήρωες του musical διαχρονικοί και επίκαιροι όσο ποτέ, σαρκάζουν την εποχή μας και γίνονται μέρος του λογισμικού, του πλέον θανάσιμου video game, φέρνοντάς τους αντιμέτωπους με τη σύγχρονή σκληρή πραγματικότητα.

Αλήθεια φανταστήκατε ποιοι θα ήταν, αν ζούσαν σήμερα,, ο «Ρωμαίος και η Ιουλιέτα», οι «Τζέκυλ & Χάιντ», το «Φάντασμα της όπερας», ο Κουασιμόδος της «Notre Dame de Paris» (Παναγία των Παρισίων), ο Rocky του Rocky Horror Show και ο Christian του «Moulin Rouge»;

Την απάντηση θα τη πάρετε αν έρθετε φέτος στο θέατρο «BROADWAY» και αποφασίσετε να μπείτε στο δίκτυο της απόλυτης εικονικής πραγματικότητας του «Escape»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ