Το BlogChannel.gr στην Διεθνή Επιστημονική Διημερίδα του Α.Π.Θ

Από nmpardakis 19 Οκτωβρίου 2008

Το πρώτο ελληνικό online κέντρο πολυμέσων, θα παρευρεθεί τη Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2008, στην Διημερίδα που διοργανώνει το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με το Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο αντίστοιχα στην Αθήνα.

Τίτλος της εκδήλωσης: «Συμμετοχική Δημοσιογραφία: Blog και Νέα Μέσα», θέμα που δε θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο το ΒlogChannel.gr, το οποίο έχει ως στόχο να γίνει συνείδηση στους Έλληνες η έννοια της “Δημοσιογραφίας των Πολιτών”. Την εκδήλωση αξίζει να την παρακολουθήσετε, γιατί θα λάβουν μέρος πολλοί και αξιόλογοι ομιλητές, με επίσημο προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή τον Dan Gilmor.

Ομάδα του καναλιού, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την παρακολούθηση αλλά και κάλυψη του γεγονότος, ενώ θα γίνει και προσπάθεια ζωντανής προβολής ολόκληρης της εκδήλωσης, μέσα από το live streaming του καναλιού, για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, το υλικό θα συγκεντρωθεί και θα μονταριστεί σε εκπομπές, οι οποίες θα προβληθούν μέσα από τη σελίδα του BlogChannel.

[Πηγή: BlogChannel.gr]