Κήρυξε πτώχευση η Altec Telecoms | Χωρίς υπηρεσίες μερικές δημόσιες υπηρεσίες.

Κήρυξη πτώχευσης κατέθεσε χθες η Altec Telecoms, όπως τονίζει σε ανακοίνωση της, λόγω επαπειλούμενης οικονομικής αδυναμίας. Ωστόσο, η εταιρεία σκοπεύει άμεσα να υποβάλει στο πτωχευτικό δικαστήριο πρόταση σχεδίου αναδιοργάνωσης, με στόχο τη διάσωση, την εξυγίανση και την καλύτερη αξιοποίησή της.

(Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Αύγουστο ο ΟΤΕ προχώρησε σε διακοπή κυκλωμάτων διασύνδεσης προς την Altec Telecoms, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της εταιρίας προς τον Οργανισμό.)

Κατόπιν των εξελίξεων χθες διακόπηκε η παροχή υπηρεσιών Ίντερνετ σε ελληνικά υπουργεία, φορείς και δημόσιες υπηρεσίες. Χωρίς σύνδεση έμειναν υπουργεία, φορείς και δημόσιες υπηρεσίες της χώρας εξαιτίας της διακοπής σύνδεσης της Altec Telecoms με το δίκτυο Seabone, λόγω τεχνικού προβλήματος ή ανεξόφλητων οφειλών. 😉

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) προχώρησε στη λήψη προσωρινών μέτρων κατά της εταιρίας για τη μη συμμόρφωσή της με την αρχή της αδιάλειπτης παροχής υπηρεσιών και τη μη τήρηση της υποχρέωσης διεκπεραίωσης αιτήσεων φορητότητας, δεδομένου ότι οι πελάτες της Altec αδυνατούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ η Altec καλείται να προβεί άμεσα σε αποδοχή όλων των αιτήσεων φορητότητας που υποβάλλονται νομίμως και οπωσδήποτε εντός της ιδίας ημέρας υποβολής των σχετικών αιτημάτων φορητότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;