Σταύρος Δαϊλάκης | Κώστα, ειλικρινά, συγγνώμη!

Από nmpardakis 3 Οκτωβρίου 2008

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό, με την οποία ζητά να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, απέστειλε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δράμας Σταύρος Δαϊλάκης, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του κ. Καραμανλή.

Ο διαγραφείς βουλευτής ζητά συγγνώμη, ζητά να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, και αν δεν συμβεί αυτό -όπως λέει- θέτει την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού. Η Κυβέρνηση πάνω σε αυτό σχολιάζει πως:»εκτιμά την κίνηση του βουλευτή και το θέμα εξετάζεται «

Στην επιστολή αναφέρει πως «οι όποιες πρόσφατες δηλώσεις μου είχαν ως μόνο γνώμονα τη στήριξή σας. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία και για το αν με αυτές θίγεστε εσείς ή πρόσωπα που ανέφερα, θέλω να διαβεβαιώσω κατηγορηματικά ότι ουδεμία πρόθεση είχα να δημιουργήσω πρόβλημα σε ένα κόμμα στο οποίο ανήκα, ανήκω και θα ανήκω».

Χαρακτηριστικά τονίζει: «Με αυτή μου τη δήλωση και πέρα από έκφραση της συγγνώμης μου, θεωρώ ότι δεν μπορώ να υπάρξω πολιτικά έξω από τη ΝΔ. Παρακαλώ να επανεξεταστεί άμεσα η επιστροφή μου σε αυτή και συγκεκριμένα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Υπό διαφορετικούς όρους, η παραίτησή μου είναι στη διάθεσή σας».

Εμένα κάτι μου λέει πως πάντως θα γυρίσει πίσω. Στη Δράμα είναι πολλοί οι σταυροί που μαζευει!

[Νικόλας Μπαρδάκης – nmpardakis@neolaia.gr]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ