Έβαλαν τον λύκο να φάει τα πρόβατα...

To neolaia.gr δεν δίνει μόνο υπεύθυνη πληροφόρηση, αλλά και προβλέπει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των γεγονότων. Στις 27/01/2008 είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. Το άρθρο έγραφε:
Διαβάσαμε στο περιοδικό των συνταξιούχων των αεροπορικών εταιρειών, και επειδή αυτοί που ήταν μια ζωή στα αεροπλάνα κάτι περισσότερο θα ξέρουν, σας το μεταφέρουμε: (Το αρθρο στο οποίο τις διαβάσαμε ουδέποτε διαψεύστηκε!)

Ερώτηση στην Ευρωβουλή:
12/10/2000.“…. Η Ολυμπιακή χρησιμοποιεί τα αεροπλάνα της θυγατρικής της εταιρείας “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ”, και αυτό παραβιάζει τους κανόνες ασφαλείας….”
03/07/1998. Η πρόσληψη 45 πιλότων στην Ολυμπιακή συνιστά ναι ή όχι κρατική παρέμβαση; Θα εγκρίνει η κομισιόν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ολυμπιακής;”
Αυτες και συνολικα 11 παρόμοιας μορφής ερωτήσεις έγιναν στην Ευρωβουλή.
Από ποιον;
Από τον κ. Βασιλάκη της Aegean για να κλείσει η Ολυμπιακή και να αυξηθούν οι πελάτες της εταιρείας του (Κυκλοφορούν φήμες ότι γνωστά πολιτικά πρόσωπα είναι μέτοχοι στην Aegean, αλλά οι φήμες βέβαια δεν είναι απόδειξη, αν και χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει όπως λέει ο σοφός λαός). Από την Ryanair που θέλει να κλείσει η Ολυμπιακή για να πάρει κομμάτια της πίτας των δρομολογίων της; ΧΑΣΑΤΕ! Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος! Τις ερωτήσεις έκανε ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, που κλήθηκε για να σώσει (Sic) την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ!

Τελικά οι φύλακες είχαν γνώση, και μάλλον εμείς τα είχαμε καταλάβει λάθος. Είχαμε γράψει ότι έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα, ενώ θα έπρεπε να γράψουμε πως ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. Μετά από προσπάθειες 8 χρόνων το λυκόπουλο (ερωτήσεις στην Ευρωβουλή) έγινε Λύκος που τρώει δημόσιες εταιρείες. Αν σαν οπαδός της φιλελεύθερης οικονομίας υποστηρίξει ότι κάθε επιχείρηση με έλλειμμα κλείνει, ας τον ρωτήσουμε για τις επιχειρήσεις στη Μέκκα του καπιταλισμού που θα σωθούνε με τα 700.000.000.000 (δισεκατομμύρια) δολάρια από τις τσέπες του κοσμάκη, αλλά και τις τράπεζες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία. Κύριε υπουργέ το νέο μήνυμα που έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι: Τα κέρδη στους επιχειρηματίες και οι ζημιές των επιχειρήσεων στην κοινωνία! Και αν εκείνοι το εφαρμόζουν για να σώσουν ιδιωτικές εταιρείες, εσείς σας προχωρημένος οπαδός της φιλελεύθερης οικονομίας (τι άλλο δείχνουν οι ερωτήσεις σας στην Ευρωβουλή), εφαρμόστε το σε μια κρατική εταιρεία. Εκτός και αν είσαστε οπαδός της άποψης, σώστε το μεγάλο ιδιωτικό και μόνο κεφάλαιο, εισπράττοντας φόρους από τους μισθωτούς. Είσαστε;

[Kείμενο που μας έστειλε ο Γιώργος Π.]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;