Ολυμπιακή Αεροπορία και υπουργικά διορισμένοι managers...

Είχα την τύχη ή την ατυχία να δω σήμερα στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο μια συζήτηση μεταξύ του διευθύνωντος συμβούλου των Ολυμπιακών Αερογραμμών και ενός συνδικαλιστή. Πρέπει να τονίσω εδώ ότι μισώ τους συνδικαλιστές. Γενικώς… Δεν τους έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη. Και είναι άποψη που έχω εδώ και χρόνια.

Παρά το χαμηλό επίπεδο της συζήτησης, ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση. Το πόσο κακός ήταν ο manager που διόρισε ο υπουργός και πόσο συμπαθής μου έγινε ο συνδικαλιστής, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα διαφορετικό από ότι κάνουν ούτως ή άλλως, όταν γίνονται αντιπαθής.

Το σκέφτηκα αρκετά, και επειδή δεν τρελάθηκα, συνειδητοποίησα το αυτονόητο. Ήταν τόσο προκλητικά κακός, τόσο μη πιστευτός ο manager που αυτόματα και ως αντίδραση ενστικτώδη έκανε συμπαθή (τον αντιπαθή) συνομιλιτή του.

Δεν με έπεισε για τίποτα, κυρίως ότι έχει καλό σκοπό για αυτό που πάει να κάνει ενώ άφησε μια κυρίως εντύπωση που ήταν η χειρότερη. Ότι αυτοσκοπός του ήταν να προστατέψει καθε φορά τον υπουργάκο που τον διόρισε, ακόμα και με το να μιλάει από πάνω από τον συνομιλιτή του άσκοπα όταν έκανε την επίθεση του στον υπουργό.

Και ναι, κατανοώ τον συνδικαλιστή να επιτήθεται στον υπουργό. Αυτό κάνει εδώ και χρόνια…

Ενώ ο manager της Ολυμπιακής έπρεπε αντί να προστατεύει τον υπουργό ως αυτοπρόσκλητος και όχι ιδιαίτερα ικανός δικηγόρος του έπρεπε να ασχολείται στο να κάνει το καλύτερο για την εταιρεία και τον Έλληνα πολίτη.

Και φυσικά αυτό δεν περιλαμβάνει να κατηγορεί εκείνους που αποκάλυψαν ότι οι Νεοδημοκράτες managers έφεραν σκάρτο αεροπλάνο, μόνο και μόνο επειδή το αποκάλυψαν…

Τελικά αυτοί οι Νεοδημοκράτες έπρεπε να είναι όλοι στο στρατό… Η νοοτροπία τους ταιριάζει τέλεια σε αυτήν που είδα εκεί. Δηλαδή οτί “Δεν πειράζει να υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να μην φαίνεται και να μην το δει ο κόσμος”…

ΥΓ.1. Αυτά είναι τα γαλάζια ικανά παιδιά;

ΥΓ.2. Μήπως τελικά ο Πολύδωρας στην τρέλα του λέει που και που και σωστά πράγματα;

ΥΓ.3. ΣΙγά να μην λυθεί το πρόβλημα της Ολυμπιακής. Το πολύ να κλείσει για να μπορεί η AEGEAN να χρεώνει για 1μιση ώρα πτήση αντί για 350 Ευρώ, 500… Μπράβο Νέα Δημοκρατία. Υπηρετείς σεμνά και ταπεινά τους πραγματικούς εντολείς σου…

[Hλίας Τσ.]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;