Δικό της διαδικτυακό κανάλι αποκτά η Ευρωπαϊκή Ένωση!

To Eυρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει το δικό του διαδικτυακό κανάλι! Με περισσότερες από 20 γλώσσες στο http://www.europarltv.europa.eu δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη συμμετοχή των πολιτών στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, εν όψει των εκλογών του Ιουνίου του 2009 για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!

H νέα διαδικτυακή πλατφόρμα θα βασίζεται σε τέσσερα διαφορετικά κανάλια:

  • «Το Κοινοβούλιο σας» είναι για όλους όσοι ενδιαφέρονται για την πολιτική σε επίπεδο ΕΕ: ενημερωμένους πολίτες, εκπροσώπους επαγγελματικών κλάδων, κοινωνικούς φορείς, ακαδημαϊκούς και υπαλλήλους της ΕΕ.
  • «Η φωνή σας», που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, θα παρέχει την δυνατότητα στους χρήστες να συμμετέχουν στην παραγωγή τηλεοπτικού υλικού.
  • «Η Νεαρή Ευρώπη» είναι για παιδιά σχολικής ηλικίας, τα οποία είναι ένθερμοι χρήστες του διαδικτύου αλλά και οι μελλοντικοί Ευρωπαίοι ψηφοφόροι.
  • «Το Κοινοβούλιο ΖΩΝΤΑΝΑ» παρέχει συνεχή ζωντανή κάλυψη των κοινοβουλευτικών δραστηριοτήτων, όπως είναι οι συζητήσεις και οι ψηφοφορίες στην ολομέλεια και τις επιτροπές.

Τέλος, ο προϋπολογισμός φτάνει τα 9 εκατ. ευρώ το έτος, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων θα διατεθεί για την παραγωγή εκπομπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;