Ο Πέτρος Τατούλης επιστρέφει…

Από nmpardakis 3 Σεπτεμβρίου 2008

Aνάβει φωτιές ο Πέτρος Τατούλης! Ο «αντάρτης» της Νέας Δημοκρατίας αυτή τη φορά πάει για την κίνηση ματ και ζητάει από τον Κωστα Καραμανλή να απομακρύνει τον Θ. Ρουσόπουλο, επικαλούμενος την επιχειρηματική δραστηριότητα της συζύγου, Μάρας!

O ένας και μοναδικός Πέτρος Τατούλης αναφέρει στο blog του:

Θα ήταν όμως φαλλοκρατικό να ζητήσω, όπως κάποιοι από εσάς, να αφήσει η κ. Ζαχαρέα την εργασία της ή να πάψει να φροντίζει τα προς το ζην της οικογένειας της. Άλλωστε, κατά δήλωση των ιδίων, η αξιοσημείωτη ευμάρεια της οικογένειας οφείλεται κατά κύριο λόγο στην δική της επαγγελματική επιτυχία. Αν λοιπόν αυτή είναι η άποψη του ζεύγους, τότε ο κ. Ρουσόπουλος είναι εκείνος που για να προστατεύσει και το δικό του όνομα και εκείνο της συζύγου του πρέπει να αποχωρήσει από τη θέση αυτή, με δεδομένο μάλιστα ότι υπήρξε και εκ των βασικών εμπνευστών του περίφημου «βασικού μετόχου».

Όσο εκείνος διατηρεί αυτή τη θέση, η σύζυγός του δεν μπορεί να θεωρείται αμερόληπτη δημοσιογράφος, πολλώ μάλλον να είναι εκδότρια και συνιδιοκτήτρια media, όπως φέρεται να είναι. Ακόμη περισσότερο δεν μπορεί ως σύζυγος του να διεκδικήσει στο μέλλον έστω κι ένα κομματάκι από την πίττα (που εκείνος διανέμει) της εξαιρετικά πλούσιας κρατικής διαφήμισης.

Η υπόθεση είναι κλασική περίπτωση αυτού που διεθνώς αποκαλείται ‘σύγκρουση καθηκόντων’ και εκθέτει όχι μόνο τους ίδιους, αλλά και το κόμμα της ΝΔ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Αν λοιπόν δεν ενεργήσει ο ίδιος ο κ. Ρουσόπουλος προς αυτήν την κατεύθυνση, τότε ο πρωθυπουργός οφείλει να τον ‘παραιτήσει’ από τη συγκεκριμένη θέση. Η συνύπαρξη αυτή ‘δημιουργεί λάθος πρότυπα και προσβάλλει τους Έλληνες πολίτες.

Παράλληλα, ο κ. Τατούλης επιτίθεται στην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη (για το θέμα της κομματικής πειθαρχίας των βουλευτών) αλλά και ο Γ. Βουλγαράκης εξαιτίας του τρόπου ζωής του.

Aπλά για περισσότερα, περάστε από το blog του κ. Τατούλη!