Aθλητικά νέα | Ο Ριμπο θέλει τίτλους

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με μία δίωρης διάρκειας προπόνηση, ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/07) το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, ενώ ατομικά προπονήθηκε και πάλι ο Φερνάντο Μπελούτσι, του οποίου πάντως η κατάσταση χαρακτηρίζεται βελτιωμένη. Ο Κριστιάν Λεντέσμα συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.
Η αποστολή των Ερυθρόλευκων επιστρέφει την Κυριακή (13/07) το απόγευμα στην Αθήνα και τη Δευτέρα οι πρωταθλητές έχουν ρεπό, με εξαίρεση τους Νικοπολίδη, Πατσατζόγλου, Αντζα και Τοροσίδη, οι οποίοι θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ. Από την Τρίτη (15/07) αρχίζει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα μπουν κανονικά και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο Euro, ενώ την Παρασκευή (18/07) θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία και το προπονητικό κέντρο του Έρμελο. Εκεί θα γίνει το τελικό μοντάρισμα της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου, ενώ έχουν προγραμματιστεί και τρία φιλικά παιχνίδια, με αντιπάλους την Εμεν, την Γκρόνιγκεν και την Τβέντε. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 27 Ιουλίου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Η ενημέρωση που είχε ο Νίκος Πατέρας από τον εκτελεστικό διευθυντή των Λονδρέζων, Πίτερ Κένιον, ήταν ότι ο Πιζάρο θα παραμείνει στην Τσέλσι, αφού είναι στα πλάνα του Φελίπε Σκολάρι. Ωστόσο, οι Πράσινοι δεν θα διαγράψουν το όνομα του Περουβιανού από τις λίστες τους, αν και η συγκεκριμένη πληροφόρηση δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει αρκετά ανοιχτά μέτωπα, όπως αυτό του Ζιμπρίλ Σισέ (Μαρσέιγ) και του Νίκολα Ζίγκιτς (Βαλένθια), οι οποίοι πάντως δέχονται έντονες πιέσεις από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Την Τετάρτη (16/07) αναμένεται στην Αθήνα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο Τριφύλλι. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στην πατρίδα του απολαμβάνοντας τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών του διακοπών και ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα, υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε στον Νίκο Πατέρα για άμεση ενσωμάτωση στη νέα του ομάδα, ώστε να είναι πανέτοιμος για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Α.Ε.Κ
Με ένα πρωτάθλημα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Ριβάλντο στην Ελλάδα. «Θα είχα το καλύτερο, το πιο ευτυχισμένο τέλος, αν έπαιρνα έναν τίτλο», είπε ο Βραζιλιάνος σταρ, κάνοντας γνωστές τις διαθέσεις του στους αντιπάλους. Ο «Ρίμπο» πιστεύει ότι μπορεί να πάρει αυτόν τον τίτλο και για έναν επιπλέον λόγο, χάρη στην παρουσία του Γιώργου Δώνη στην ομάδα. Ο μέσος της Ενωσης φάνηκε ενθουσιασμένος από τον νέο προπονητή λέγοντας «Κάνουμε προπονήσεις παρόμοιες με της Μίλαν και της Μπαρτσελόνα. Αν συνεχίσει έτσι, δεν θα μείνει πολύ στην ΑΕΚ! Τον βλέπω να συνεχίζει σε μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης!».
Οσο για το μέτωπο που είχε ανοίξει με τον Ολυμπιακό και τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο «κύριος» Ριβάλντο θέλησε να το κλείσει. Ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος έχει συγχωρήσει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και πως δεν θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με αυτήν την υπόθεση, αν και ακόμη περιμένει μία «συγγνώμη». Τέλος, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους μεγάλους ανταγωνιστές, με αφορμή την μεταγραφική τους ενίσχυση: «Οι νίκες δεν έρχονται από τα ονόματα που έχουν οι ποδοσφαιριστές, αλλά από τις εμφανίσεις τους στον αγωνιστικό χώρο».

ΑΡΗΣ
Μπορεί οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων να έχουν ως τελευταία ημερομηνία την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, ωστόσο οι κίτρινοι είχαν θέσει ως τελική ημερομηνία την αυριανή υπό την έννοια ότι η ομάδα ξεκινάει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αυστρία. Αυτό το έχει πετύχει σε ένα μεγάλο βαθμό αφού πλέον οι εκκρεμότητες είναι ελάχιστες και αυτές εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα κλείσουν μέσα στην εβδομάδα. Καταρχήν ο Άρης όπως αποκαλύψε το “Μ” από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδίας μεταγραφής. Ο Μάριο Ρεγκέιρο είναι ένας μεγάλος στόχος και είναι πάρα πολύ πιθανόν τη νέα χρονιά να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και να προσπαθεί να διασπάσει με την ταχύτητά του τις αντίπαλες άμυνες από την αριστερή πλευρά της επίθεσης των κιτρίνων. ΟΙ άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους αντίστοιχους της Βαλένθια για το ύψος των χρημάτων που θα καλύψει ο Άρης, αλλά κι ένα ποσοστό που θα πρέπει να καλυφθεί από τους Ισπανούς.

Την ίδια στιγμή ο Άρης ακολουθεί την δική του τακτική στο θέμα του Μιχάλη Σηφάκη. Τα δεδομένα και η αμφίδρομη επιθυμία για συνεργασία έχουν αναφερθεί ουκ ολίγες φορές. Στην μέση βέβαια είναι ο ΟΦΗ, αν και η τακτική των κιτρίνων για… αναμονή και υπομονή έχει ήδη δικαιωθεί αφού ο παίκτης έμεινε εκτός της αποστολής που ταξίδεψε για την Γερμανία. Μένει οι δύο διοικήσεις να τα βρουν στο οικονομικό κι αυτό θα συμβεί αν οι απαιτήσεις του ΟΦΗ είναι λογικές. Σε διαφορετική περίπτωση ο Άρης θα… περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο για να πάρει τον παίκτη με 50.000 ευρώ.

Π.Α.Ο.Κ
Ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος δεν απάντησε στο χρονικό διάστημα που του είε δώσει η διοίκηση του “Δικεφάλου” και ήθελε νέα παράταση προκειμένου να σκεφτεί το θέμα, έχοντας και άλλες προτάσεις στην διάθεση του.
Ο ΠΑΟΚ πλέον και επισήμως στρέφεται για την απόκτηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, του Βόσνιου επιθετικού με τον οποίο έχουν γίνει και πριν μερικούς μήνες συζητήσεις. Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει συζητήσεις με την Αταλάντα για την αγορά του Βόσνιου επιθετικού, ώστε να τον αποκτήσει για τα επόμενα δύο χρόνια.

by kataskopos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;