Σημερινά Αθλητικά Νέα | 10/07/08

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Ερυθρόλευκοι δεν θεωρούν ότι έχουν καθυστερήσει να κάνουν μεταγραφές. Στην τετράωρη συνάντηση που είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, ο δεύτερος ανέλυσε όλες τις εξελίξεις των μεταγραφών, ενημερώνοντας τον πρόεδρο για τις επόμενες κινήσεις. Όπως τονίστηκε, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον προπονητή, ωστόσο ο Ισπανός δεν έχει καταλήξει σε κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο Βαλβέρδε, λοιπόν, είναι αυτός που αποφασίζει και ο κ. Χρυσικόπουλος περιμένει απλά ένα ok, ώστε να προχωρήσει ακόμη περισσότερο, όποια υπόθεση του ζητηθεί.
Σχετικά με το ποσό που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν οι Ερυθρόλευκοι, αυτό ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ και αφορά έναν επιθετικό και έναν αριστερό χαφ. Η κατανομή του ποσού αναμένεται να είναι, 4 εκατ. ευρώ για τον φορ και 2 εκατ. ευρώ για τον μέσο. Ευσεβής πόθος του Σωκράτη Κόκκαλη είναι ο Ερνάν Κρέσπο. Στο Λιμάνι δεν διαψεύδουν το όνομα του 33χρονου και παρακολουθούν τις εξελίξεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Η μέρα της συνάντησης των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού με τους εκπροσώπους του Ζιλμπέρτο Ζίλβα έφτασε. Σήμερα, Πέμπτη (10/07), ο Νίκος Πατέρας, ο Κώστας Αντωνίου και οι απεσταλμένοι της Soccer Base, θα θέσουν επί τάπητος όλα τα δεδομένα για την απόκτηση του παίκτη. Οι Πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Αρσεναλ για 1,2 εκατ. ευρώ και τώρα ο λόγος περνάει στον ποδοσφαιριστή. Το συμβόλαιο που θα του προταθεί αναμένεται να είναι τριετές με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.
Η διάθεση του Παναθηναϊκού να φέρει ένα μεγάλο παίκτη και συγκεκριμένα τον αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίαςέχει απογειώσει τους φίλους του Τριφυλλιού, οι οποίοι έχουν φτάσει τα εισιτήρια διαρκείας στα 12.000. Μέσα σε τρεις μέρες πουλήθηκαν 3.000 διαρκείας χωρίς να υπολογίζονται τα συνδεσμικά. Οι Πράσινοι θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, όμως ο ενθουσιασμός του κόσμου δεν κρύβεται.

Α.Ε.Κ
Αρχηγική συμπεριφορά έδειξε ο Ριβάλντο μετά το επεισόδιο Λαγού-Κονέ. Την ώρα που οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν, ο «Ρίμπο», απόλυτα ψύχραιμος έπιασε τους δύο οξύθημους και τους μίλησε προσπαθώντας να τους ηρεμήσει. Αυτό έδειξε στον Γιώργο Δώνη πως μπορεί να βασίζεται πάνω του και εντός αλλά και εκτός γηπέδων. Οσο για τους δύο «καβγατζήδες» η καραντίνα ξεκίνησε, με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται μόνοι. Αμφότεροι αναμένεται να τιμωρηθούν και με βαρύ πρόστιμο, έπειτα από απόφαση του Ντέμη Νικολαΐδη. Λέγεται πως το πρόστιμο μπορεί να φτάσει στα 10.000 ευρώ για τον καθένα.
Ο προπονητής της Ενωσης συγκέντρωσε τους παίκτες και τους μίλησε για το επεισόδιο Κονέ-Λαγού. «Αυτό που συνέβη μεταξύ των δύο συμπαικτών σας είναι απαράδεκτο», ήταν τα πρώτα λόγια του 39χρονου τεχνικού προς τους Κιτρινόμαυρους. Συνεχίζοντας, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αν επαναληφθεί ανάλογο επεισόδιο, δεν αποκλείεται να λάβω ακόμη πιο αυστηρά μέτρα. Είμαστε ομάδα και έτσι πρέπει να λειτουργούμε».

ΑΡΗΣ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι Αλεχάντρο Λέμπο και Αλεχάντρο Ντελόρτε, που ήρθαν για λογαριασμό του Άρη. Αμφότεροι έτυχαν θερμής υποδοχής από φιλάθλους των «κιτρίνων» και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την ατμόσφαιρα.
«Είμαι πολύ συγκινημένος, βλέπω τον κόσμο που ήρθε για υποδοχή και αντιλαμβάνομαι την αγάπη που έχει για την ομάδα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, που μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα» είπε ο Λέμπο, ενώ ο Ντελόρτε από τη μεριά του, τόνισε: «Είμαι εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των φιλάθλων του Άρη. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

by kataskopos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;