Αθλητικά νέα | Εκτός Μόρις και Παπαδόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η ώρα των Ευρθρόλευκων μεταγραφών έφτασε. Ο Οσκαρ Γκονζάλες της Σαραγόσα θα φορά την φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Πέμπτη (26/6). «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την συμφωνία της με την Σαραγόσα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Oscar Gonzalez, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Αλλωστε ο 26χρονος μέσος είχε δηλώσει: «Είμαι ενθουσιασμένος από την προοπτική να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό».
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με δύο ειδήσεις. Οι Νασίφ Μόρις και Δημήτρης Παπαδόπουλος ειδοποιήθηκαν πως δεν βρίσκονται στα πλάνα των Πρασίνων για τη νέα περίοδο και καλούνται να βρουν ομάδα. Ο πρώτος, δεν πραγματοποίησε καλή χρονιά και κλήθηκε να αποχωρήσει. Ο δεύτερος είχε αρκετά προβλήματα και φιλονικίες, τόσο με τον Πεσέιρο όσο και με παίκτες της ομάδας. Η κατάσταση φαινόταν ήρεμη και όλα έδειχναν πως θα συνεχίσει στο Τριφύλλι. Ο Κώστας Αντωνίου, θεωρεί πως οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα και θα αποτελέσουν παρελθόν.
Α.Ε.Κ
Στους 30 κορυφαίους επιθετικούς του κόσμου συμπεριλαμβάνεται ο Ιγνάσιο Σκόκο, σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου. Ο «Δαίμονας» σημείωσε την περσινή σεζόν (σύμφωνα με τη σχετική λίστα) 22 τέρματα με τη φανέλα της Πούμας. Ο παίκτης της ΑΕΚ φιγουράρει στην 23η θέση της λίστας και έχει αφήσει πίσω του ονόματα όπως οι Αλεσάντρο νελ Πιέρο, Μπενζεμά και Τρεζεγκέ. Το όνομα του Σκόκο υπήρχε μαζί με εκείνα των Χούντελααρ, Ρονάλντο, Τόρες, Λισάντρο Λόπες, Λούκα Τόνι και Μαρτίν Παλέρμο. Στην ΑΕΚ, μπορούν να υπερηφανεύονται ότι στο ρόστερ της ομάδας διαθέτουν δύο από τους κορυφαίους επιθετικούς του πλανήτη. Σύμφωνα με τη σχετική λιστα, ο Μπλάνκο βρίσκεται στη 31η με 19 γκολ.
ΑΡΗΣ
Μετά την συμφωνία με τον Μιγκέλ Ρομπέρτο Μπατιόν και την απόκτηση του Πιότρ Βλόνταρτσικ οι κίτρινοι είναι πολύ κοντά στην οριστικοποίηση μίας ακόμα σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης. Είναι γνωστό το ενδιαφέρον για τον Ουρουγουανό Αλεχάντρο Ντάνιελ Λέμπο και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε… γάμο. Ήδη χθες οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές προχώρησαν σε σημείο ώστε να σταλούν από την πλευρά των κιτρίνων τα συμβόλαια στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή προκειμένου να τα μελετήσει και φυσικά να τα στείλει πίσω υπογέγγραμένα ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Μάλιστα λόγω και της διαφοράς της ώρας με Ουρουγουάη είναι πολύ πιθανόν να εστάλησαν τα συμβόλαια αργά χθες το βράδυ ή τα ξημερώματα και φυσικά από σήμερα το πρωί ο παίκτης να ανήκει στο δυναμικό των κιτρίνων. Αν όλα πάνε καλά ο Άρης θα έχει αποκτήσει ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή με 44 συμμετοχές στην εθνική ομάδας της χώρας του και 4 γκολ.

by kataskopos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;