Αθλητικά νέα | Ο Ολυμπιακός πάει για το μεγάλο όνομα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για μια μεταγραφή-βόμβα που όχι μόνο θα αλλάξει τις εντυπώσεις από την «ήττα» της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αλλά και θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα του ρόστερ ψάχνεται ο Ολυμπιακός. Το πρώτο όμομα που αναφέρθηκε είναι αυτό του Σαβιόλα που η Ρεάλ Μαδρίτης τον πουλά για 6 εκατ. ευρώ. Σειρά πήραν ο Ούτσε της Χετάφε και οι Γκάμπι Μιλίτο και Λουίς Γκαρσία. Η ονοματολογία είναι αμέτρητη και είναι λογικό να μην υπάρχει η σούπερ είδηση. Υπομονή μέχρι την Πέμπτη (26/06) όπου και αναμένονται, όχι ένας αλλά, δύο παίκτες στην ομάδα του Πειραιά.
Α.Ε.Κ
Κάτι σαν όνειρο φαίνεται πως θα είναι το εξωτερικό για τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Το Euro ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν υπάρχει καμία ομάδα η οποία να έχει προσεγγίσει τον «Λύμπε» για να του προσφέρει ένα συμβόλαιο, προκειμένου να του δώσει ταυτόχρονα τη δυνατότητα να κάνει πράξη την επιθυμία του και να αγωνιστεί σε ένα από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής φορ της Ενωσης παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα χαλαρός και άνετος σχετικά με το μέλλον του. Μάλιστα, σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του στην Ενωση, δηλαδή την παραμονή του στην ομάδα.
ΑΡΗΣ
Η ΠΑΕ Αρης συμφώνησε με τον Αργεντίνο μέσο Ρομπέρτο Μπατιόν, ο οποίος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 28 Ιουνίου για να υπογράψει συμβόλαιο. Ο Ρομπέρτο Μιγκέλ Μπατιόν είναι 26 ετών, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, με την οποία φέτος έχει 27 συμμετοχές και 4 γκολ. Ο νέος ποδοσφαιριστής του Αρη, Πιέτρ Βλόνταρτσικ έφτασε στην Θεσσαλονίκη όπου έτυχε αποθεωτικής υποδοχής και είπε: «Ήρθα με μεγάλες φιλοδοξίες στον Αρη, είναι μία μεγάλη ομάδα που παίζει και στο Κύπελλο UEFA. Θέλω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδα και να μπορέσω να πετύχω όσα γίνεται περισσότερα με τον Άρη. Ξέρω τον Κόκε από τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς που είναι ένας προπονητής με θητεία σε αρκετές ομάδες και στο Champions League».

by kataskopos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;