Αθλητικά νέα | Οι μεταγγραφές του Παναθηναϊκού

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Μετά τους Κλέιτον, Πεγεράνο και Χριστοδουλόπουλο, ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον κράχτη που θα εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό. Την αποκάλυψη έκανε ο Τζιμπούρ σε συμπαίκτες του στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του παίκτη, ο Παναθηναίκός συμφώνησε με τον Πανιώνιο για τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι, έπειτα από διαδιχικές επαφές, περίπου στα 2 εκατ. ευρώ.
ΑΕΚ
Η απόκτηση ενός μέσου βασική προτεραιότητα των ανθρώπων της ΑΕΚ, με το όνομα του Αγγελου Μπασινά να βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα τους. Συνάντηση του αρχηγού της εθνικής ομάδας με τον πρόεδρο της Ενωσης, Ντέμη Νικολαΐδη, αναμένεται τις επόμενες ημέρες, σε μια κοινωνική εκδήλωση, ωστόσο είναι πολύ πιθανό οι δυο άνδρες να συζητήσουν για μελλοντική συνεργασία τους.
ΑΡΗΣ
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των “κίτρινων” έχει μπει στην τελική του ευθεία. Όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει επαφές με πολλούς ποδοσφαιριστές και ορισμένες εξ αυτών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και συγκεκριμένα λίγο πριν το “πέσιμο” των υπογραφών. Στις θέσεις που έχουν ρίξει ιδιαίτερα βάρος οι άνθρωποι του Άρη είναι αυτές του σέντερ φορ και του μέσου, μιας και η ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι. Τις τελευταίες μέρες οι παραπάνω έχουν καθημερινά επαφές με δύο επιθετικούς και δύο μέσους. Φυσικά δεν θα αποκτηθούν και οι τέσσερις, αλλά θα επιλέξουν έναν για την κάθε θέση. Αναλυτικά τώρα για τις περιπτώσεις αυτές, οι “κίτρινοι” βρίσκονται μια “ανάσα” από το να αποσπάσουν την υπογραφή ενός ικανού ξένου χαφ, που μπορεί να κάνει την διαφορά. Στη περίπτωση που του παραπάνω παίκτη τελειώσει θετικά, τότε ο επιθετικός που θα αποκτηθεί θα είναι Ευρωπαίος. Ειδάλλως την θέση του μέσου θα την καλύψει κοινοτικός παίκτης και αντίστοιχα αυτή του σέντερ φορ ποδοσφαιριστής με ξένο διαβατήριο (οι δύο παραπάνω είναι μέσα στους τέσσερις που αναφέραμε παραπάνω).

 

by kataskopos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;