Aθλητικά νέα | Τι θα κάνει η Εθνική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Παρουσιάστηκε ο Βαλβέρδε την Τετάρτη (11/06) όπου του δόθηκε το ελεύθερο από τον Σωκράτη Κόκκαλη να διαλέξει τους παίκτες που θέλει. Παβόν και Εθκέρο θα βρίσκονται ψηλά στη λίστα που θα παρουσιάσει ο Καταλανός. Οι δύο παίκτες θεωρούνται κλεισμένοι από τους Ισπανούς δημοσιογράφους, οι οποίοι εκτιμούν πως ο Βαλβέρδε ήρθε στην Ελλάδα με τις δύο μεταγραφές τελειωμένες.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Ο Σαβιόλα, εκτός από ανεκπλήρωτο μεταγραφικό στόχο του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αποτελεί έναν από τους εκλεκτούς παίκτες και των υπολοίπων μεγαλομετόχων και ειδικά του Ανδρέα Βγενόπουλου. Ο Αργεντινός πληροί όλες τις προϋποθέσεις καθώς είναι ένα μεγάλο όνομα και ποδοσφαιριστής που έχει φιλοδοξίες να κάνει δυναμική επιστροφή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Τα τελευταία δύο χρόνια, ούτε η παραμονή του στην Μπαρτσελόνα, ούτε και το πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης του έδωσαν αυτό που προσδοκούσε. Πριν δύο καλοκαίρια το Τριφύλλι προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» προσφέροντας 7 εκατ. ευρώ στον παίκτη, χωρίς ο «Πιμπίτο» να δεχτεί. Τώρα, με τον Χεν τεν Κάτε (συνεργάστηκαν οι δυο τους το 2003 στη «Μπάρτσα») στον πάγκο, τη διάθεση του Παναθηναϊκού, αλλά και τα νέα οικονομικά δεδομένα, τίποτα δεν είναι απίθανο.
Α.Ε.Κ
Ο εκπρόσωπος του Ντούσαν Ατζέλκοβιτς επιβεβαίωσε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Εξέδρας» σχετικά με την περίπτωση του 26χρονου αριστερού μπακ χαφ του Ερυθρού Αστέρα, που φέρεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ. «Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ γνωρίζει για τον Ντούσαν και έχει δείξει ενδιαφέρον», δήλωσε ο Οστεϊτς στην «Εξέδρα». Όμως ο ατζέντης του παίκτη συμπλήρωσε πως μία τουρκική ομάδα έχει ήδη προσεγγίσει τον σερβικό σύλλογο για τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερυθρός Αστέρας έχει στα χέρια του πρόταση από τους Τούρκους ύψους 750.000 ευρώ.
ΑΡΗΣ
Τη φανέλα του Αρη θα φοράει και τα επόμενα τρία χρόνια ο Χαβιέ Περάλ Περιάνε Χαβίτο. Ο 25χρονος μέσος έστειλε την Τετάρτη (11/6) υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στα γραφεία της ΠΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί πως τη θετική κατάληξη στην υπόθεση του Χαβίτο δρομολόγησε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, όταν στα τέλη Μαϊου μετέβη στην Ισπανία για να αποσπάσει τη συγκατάθεση του ποδοσφαιριστή για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τους Κίτρινους.
Π.Α.Ο.Κ
Η έκπληξη που ετοίμαζε για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ η διοίκηση της ΠΑΕ πως είναι ο Βλάνταν Ιβιτς. Τελειωμένη υπόθεση θεωρείται η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα. Ο Σέρβος δεν φάνηκε ικανοποιημένος από την προσφορά του Αρη και το διαζύγιο έμοιαζε σίγουρο. Το συμβόλαιο που του είχαν προτείνει οι Κίτρινοι άγγιζε τις 300.000 ευρώ, αλλά ο Ιβιτς δεν συμφωνούσε.
ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ by kataskopos
Καλησπέρα φίλοι μου!!!Τί έγινε ρε παιδιά??Εχασε ένα παιχνίδι η Ελλαδάρα μας και αμέσως αρχίσατε!!!Μάγκες ηρεμήστε το ευρωπαικό δεν τελείωσε και είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε καλύτερα!!!Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;