Έλα στην εκπαίδευση νέων της ActionAid και πάρε μέρος στις εκστρατείες μας ενάντια στη φτώχεια!

Έλα στην εκπαίδευση νέων της ActionAid και πάρε μέρος στις εκστρατείες μας ενάντια στη φτώχεια!

6-8 Ιουνίου, Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντ. Τρίτσης, Ίλιον Αττικής

Η Νεανική Ομάδα της ActionAid
Η ActionAid αποτελεί μια μοναδική συνεργασία ανθρώπων που αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο χωρίς απόλυτη φτώχεια. Τα τελευταία 35 χρόνια, συνεργάζεται με τους φτωχούς και περιθωριοποιημένους ανθρώπους σε περισσότερες από 40 χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου, με στόχο την καταπολέμηση των αιτιών της φτώχειας μέσω της καταπολέμησης της αδικίας και της ανισότητας που την προκαλούν. Μέσα από το διεθνές αυτό δίκτυο που ενώνει χιλιάδες υποστηρικτές στην Ευρώπη, περισσότερες από 2,000 τοπικές οργανώσεις, πάνω από 100 δίκτυα ΜΚΟ και χιλιάδες πολίτες στις χώρες του νότου και του βορρά, δεν θα μπορούσε να λείπει το πιο δυναμικό και δημιουργικό κομμάτι, οι νέοι!
Δημιουργώντας τη νεανική ομάδα της ActionAid στην Ελλάδα, δίνουμε μία δυναμική διάσταση στις εκστρατείες μας, μέσα από τη φωνή και τη δράση νέων ανθρώπων. Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα στους νέους που ανησυχούν για παγκόσμια ζητήματα όπως η φτώχεια και η ανισότητα και θέλουν να κάνουν κάτι γι’αυτό, να ενώσουν τις δυνάμεις τους δημιουργικά μέσα από τις δράσεις μας. Τα μέλη της νεανικής ομάδας, με τις ιδέες και τη συμμετοχή τους, θα συμβάλλουν στη διάδοση του μηνύματος μας στο ευρύ κοινό και ιδιαίτερα στους νέους, ενθαρρύνοντας τους να λάβουν και οι ίδιοι δράση ενάντια στη φτώχεια και την ανισότητα! Οι νέοι και οι νέες που θα επιλεγούν για το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα αποτελέσουν τον πυρήνα της νεανικής ομάδας της ActionAid και θα συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις και στις εκστρατείες μας.
Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;
Είσαι 18-28 ετών και πιστεύεις πως τα ανθρώπινα δικαιώματα ανήκουν σε όλους; Πως όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται επαρκή τροφή και πόσιμο νερό, εκπαίδευση, υγειονομική περίθαλψη, μια ισότιμη θέση στην κοινωνία; H ActionAid σου δίνει τα μέσα να κάνεις τη διαφορά! Δήλωσε συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο και γίνε μέλος της πρώτης ομάδας νέων της ActionAid! Η ομάδα απευθύνεται σε νέους και νέες με δημιουργικότητα, ενθουσιασμό και κέφι, άνεση στην επικοινωνία, μεγάλο ενδιαφέρον για τα ανθρώπινα δικαιώματα και θέληση να συμβάλλουν στον αγώνα ενάντια στη φτώχεια!
Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο;
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα επικεντρωθεί σε θέματα όπως τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και το πώς σχετίζονται με το παγκόσμιο πρόβλημα της πείνας, τη δράση της ActionAid, τη δυναμική της ομάδας, το παγκόσμιο δίκτυο νέων της ActionAid και το σχεδιασμό δράσεων. Βασίζεται σε διαδραστικές, βιωματικές δραστηριότητες στις οποίες οι συμμετέχοντες θα συμμετέχουν ενεργά, θα κάνουν ανασκόπηση των δραστηριοτήτων και θα παρουσιάσουν σχέδια δράσης.
Με ενδιαφέρει.. πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;
Στείλε την αίτηση ηλεκτρονικά στο activistas.hellas@actionaid.org μέχρι τη Δευτέρα 23/05/08 και διεκδίκησε τη θέση σου! Η ActionAid θα επιλέξει 20 νέους και νέες από το σύνολο των υποψηφίων για να συμμετέχουν στο πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο.
Όροι συμμετοχής
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στην εκπαίδευση είναι δύο διανυκτερεύσεις (6-7/6/2008) σε εγκατάσταση στo Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντ.Τρίτσης. Η ActionAid καλύπτει τα έξοδα διαμονής και διατροφής στην εγκατάσταση του πάρκου για τις ημέρες κατά τις οποίες διεξάγεται το εκπαιδευτικό σεμινάριο. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καλύψουν τα έξοδα μεταφοράς τους από και προς την εγκατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;