20,000 μαζεύτηκαν για να διώξουν τον Τζίγκερ! (;) (+ photo album)

Από nmpardakis 13 Απριλίου 2008

Πάνω από 20,000 (ακούστηκε μέχρι και το τρελό νούμερο των 25,000 χιλιάδων) πράσινοι φίλοι μαζεύτηκαν από όλη την Ελλάδα ειρηνικά στο Πεδιον του Άρεως -και έπειτα έξω από το Απόστολος Νικολαϊδης για να φωνάξουν – απαιτήσουν την αλλαγή διοίκησης στην Π.Α.Ε!

Oι φίλοι του ΠΑΟ μαζεύτηκαν στις 16:00 στο Πεδίον του Αρεως. Εκεί μίλησαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές αλλά και μέλη – ιδρυτές της Θύρας 13. Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσαν (και ειδικότερα στους παλιούς) τα λόγια του Λουκανίδη όπου αναφέρθηκε στον Τζίγγερ και χαρακτηριστικά είπε πως διώχνει τα παιδιά του τριφυλλιού από το «σπίτι» τους.

Μετά από καμμιά ώρα ξεκίνησε η πορεία προς το γήπεδο. Αντρες, γυναίκες, μικρά παιδιά ήταν ντυμένοι στα πράσινα και απαιτούσαν αλλαγή διοίκησης τώρα φωνάζοντας δυνατά κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη!

Η πορεία τελικά σταμάτησε λίγο πριν το γήπεδο όπου οχήμα και ΜΑΤ είχαν κλείσει το δρόμο. Καμμία μα καμμία φασαρία αν εξαιρέσουμε κάποια στιγμή που και οι ίδιοι οι αστυνομικοί προκάλεσαν και έπεσαν κάτι μπουκάλια νερού πάνω τους σε συνδυασμό με φωτοβολίδες.

Όλα αυτά μέχρι να αρχίσει ο αγώνας όπου και οι περισσότεροι άρχισαν να φεύγουν. Δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορέσει να γίνει αυτή η αλλαγή στη κεφαλή της Π.Α.Ε. το μόνο σίγουρο είναι πως με τίποτα δεν θα πετύχουμε τους ίδιους σε μια αντίστοιχη πορεία για το ασφαλιστικό ή την παιδεία.

Ακολουθούν photos:

[Νίκος Μπαρδάκης – nmpardakis@neolaia.gr]