Όλοι κάνουν τους … Κινέζους!

Από nmpardakis 8 Απριλίου 2008

Σε αυτή τη χώρα κανείς δεν είναι ποτέ υπεύθυνος για τίποτα. Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του Χρήστου Ιακώβου, προσκόμισε έγγραφο με το οποίο η κινέζικη εταιρεία αναλαμβάνει την ευθύνη για το σκεύασμα που έστειλε στην Ελλάδα και όπως αποδείχθηκε ήταν «σκληρό» αναβολικό. Άρα έχουμε και λέμε. Ο Ιακώβου καθαρός, ο Ιωαννίδης καθαρός διότι είναι υπουργός, ο Σκιαδάς καθαρός διότι έτσι. Καθαροί ως προς τι και σε τι; Το ερώτημα για εμένα είναι ένα: Ποιος πατέρας και ποια μάνα θα στείλει για άρση βαρών, για στίβο, για κολύμβηση τα παιδιά του όταν βλέπει τέτοια πράγματα και τέτοιες καταστάσεις με ντόπες, βαριά φάρμακα κτλ;

Πάντως, τα φάρμακα από τον Ε.Ο.Φ. δεν πέρασαν ποτέ και κάποιος τύπος από τη Λάρισα, ντυμένος όπως στο τηλεπαιχνίδι Clever, κατάφερε να παρασκευάσει τελικά το φάρμακο-μαγικό ζωμό για τους αθλητές μας που του έστειλε από τη Σαγκάι η κα Σου Λι! Η οποία κα. (Τ)Σου Λι πάντως δήλωσε με επιστολή:

Αγαπητέ πελάτη
Λυπούμαι για την παραγγελία, που κανόνισε μια καινούργια συνάδερφός μου. Μπερδεύτηκε με την παραγγελία σας. Εκανε ένα φοβερό λάθος στην παραγγελία σας, που κάνατε στις αρχές Φεβρουαρίου. Επρεπε να βάλει καθαρή L- tyrosine για να σάς στείλουμε. Αντίθετα σάς στείλαμε ένα μίγμα L- tyrosine με κάτι άλλο, το οποίο είναι μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.
Λυπούμαι πάρα πολύ για αυτή την κατάσταση. Θα ανακαλέσω τα προϊόντα και θα σάς ξαναστείλω την L- tyrosine. Μόλις τη στείλω θα σάς στείλω και τα στοιχεία της μεταφοράς.
Με εκτίμηση
Σού λι

Είδωμεν…

[Nίκος Μπαρδάκης – nmpardakis@neolaia.gr]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ