Διώχνουν οι φίλαθλοι τον Τζίγγερ;

Από nmpardakis 7 Απριλίου 2008

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού οργανώνουν συλλαλητήριο την Κυριακή στο Πεδίον του Άρεως με βασικό σύνθημα «δεν πάει άλλο» και αίτημα την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη!

Όπως φαίνεται οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους τις επόμενες μέρες. Είναι χαρακτηριστικό, οτι ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες ώστε την Κυριακή στις 16.00 να υπάρξει συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως για να διαμαρτυρηθούν για την απογοητευτική πορεία της ομάδας την φετινή σεζόν.

Η απόφαση ελήφθη λίγες ώρες μετά τον διασυρμό στο Παγκρήτιο, καθώς αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού θεωρούν οτι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για ν’ αντιδράσουν και να εκφράσουν την αντίθεση τους στον τρόπο με τον οποίο διοικείται η ομάδα.

Το βασικό σύνθημα θα είναι «δεν πάει άλλο«, ενώ το αίτημα θα είναι η αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη απο την ηγεσία της ΠΑΕ. To μήνυμα που πηγαίνει από Παναθηναϊκό σε Παναθηναϊκό αναφέρει: «Κυριακή 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάντια της αγαπημένης μας ομάδας, για τον ΠΑΟ μας. ΌΛΟΙ εκεί για να αλλάξουμε την ιστορία, όλοι εκεί για να καταλάβουν οι αποτυχημένοι υπεύθυνοι ότι ο λαός του ΠΑΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Στείλε το μήνυμα παντού. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!».

Tρεις ώρες μετά το συλλαλητήριο, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ποια θα είναι η στάση των πράσινων οπαδών;

[via]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ