V ... for Veto!

(click photo)

Πλήρης προσαρμογή πλήρης ένταξη, το μήνυμα της Ελλάδας προς την ΠΓΔΜ, δήλωσε το Σάββατο η Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στο συνέδριο Νεολαίας των Χριστιανοδημοκρατικών κομμάτων της ΕΕ, η υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε ότι η Αθήνα τάσσεται σταθερά υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό, «χωρίς νικητές και ηττημένους».
Aπό την άλλη ο Σκοπιανός πρωθυπουργός εξαπολύει προσωπική επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, λέγοντας ότι το βέτο «θα γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον του» και πως αυτός θα είναι χαμένος. Ο ίδιος υπενθύμισε ότι και παλαιότερα είχαν ληφθεί μέτρα κατά της χώρας του -όπως το εμπάργκο στα μέσα της δεκαετίας του 1990- αλλά “εμείς δεν λυγίσαμε“.
Πολύ σκληρός για να πεθάνει λοιπόν ο Σκοπιανός πρωθυπουργός ο οποίος δεν κάνει τίποτα για να ηρεμήσει τα πνεύματα και την όλη κατάσταση όπως π.χ. η ελληνική πλευρά! Το θέμα θα απασχολεί συνεχώς μέχρι την επόμενη συνάντηση, που θα είναι και πραγματική μάχη. Θα δούμε…
Ο Τύπος εκει πάντως συνεχίζει ακόμα και σήμερα να είναι πολύ καυστικός και να ασχολείται κυρίως με αυτό το θέμα. Ουσιαστικά τα “χώνουν” σε Ελλάδα και ελληνική κυβέρνηση, κλασσικό και αναμενόμενο. Βλέπεις είναι που δεν πάνε χαμένοι κτλ. Από την άλλη εδώ, ο Τύπος δίνει τα ευχαριστώ του στο ΛΑ.Ο.Σ. που βοήθησε τόσο πολύ στην όλη κατάσταση, μασκαρεύοντας Μακεδόνες κατα την διάρκεια της απόκριας. 😉 (βλέπε photo)

[Nίκος Μπαρδάκης – nmpardakis@neolaia.gr]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;