Mad4video on the go! Στείλτε videos!

Are U Mad for Videos? Ήρθε ο απόλυτος «Mad4video on the go by Frulite» διαγωνισμός ο οποίος απευθύνεται σε νέους, δραστήριους ανθρώπους, δημιουργούς ή ερασιτέχνες που αγαπούν να χρησιμοποιούν την κάμερά τους. Μήπως είστε ένας από αυτούς; Give it a try!

Οι κατηγορίες για τις οποίες αναζητούνται τα καλύτερα videos είναι οι εξής:

1.Street lifestyle video (στείλτε εικόνες από εσάς και την παρέα σας κάνοντας BMX, skateboard, snowboard και άλλα extreme sports)
2.Μουσικό video clip (ντύστε με δικές σας εικόνες το αγαπημένο σας ελληνικό ή ξένο τραγούδι)
3.Video animation (graphic animation ή κινούμενο σχέδιο)
4.Διαφημιστικό Spot (δημιουργήστε εσείς το διαφημιστικό spot του Mad Radio 106,2 ή του Frulite On the Go)
5.MAD Video (αστείο ή απλώς ξεκαρδιστικό,ακραίο, ανορθόδοξο ανατρεπτικό ή video που δεν ανήκει στις υπόλοιπες κατηγορίες)

O τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Οι συμμετέχοντες μπορούν είτε να «ανεβάζουν» το video τους, στο ειδικό microsite www.mad.tv/mad4video είτε να το στείλουν ταχυδρομικώς στο Mad σε μορφή mini DV ή DVD, μαζί με την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη, την οποία θα μπορούν να βρουν στο site του Mad. Όλα τα video των συμμετεχόντων θα γίνονται upload και θα ανεβαίνουν στο www.mad.tv/mad4video, όπου το κοινό μπορεί να βλέπει και να ψηφίζει το αγαπημένο του video.

Οι 10 νικητές θα προκύψουν ως εξής: 5 από τη ψηφοφορία του κοινού και 5 από την κριτική επιτροπή η οποία θα απαρτίζεται από τους: Kώστα Καπετανίδη (σκηνοθέτη), Γιάννη Παπαζήση (ηθοποιό), Ορέστη Ανδρεαδάκη (κριτικό κινηματογράφου) και Κωνσταντίνο Μπουρούνη (Διευθυντή Προγράμματος του Mad TV).

Τα έπαθλα του διαγωνισμού είναι:

* 1 μεγάλο ταξίδι στο Fantasy Film Festival στην Φρανκφούρτη από την Amathus Hellas
* 2 ετήσιες υποτροφίες από τα ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
* 10 mountainbikes Imperial
* 5 ζευγάρια γυαλιά ηλίου Arnette
* 4 δωροεπιταγές των €200 από τα Prime Timers

Παρέα με το Frulite On the Go, τον καταλληλότερο σύμμαχο μας, όταν χρειαζόμαστε μια δροσερή γεύση που να συνδυάζει τα θρεπτικά οφέλη των φρούτων με τα προτερήματα ενός «energy drink», δημιουργείστε το πιο ανατρεπτικό video.
Στείλτε μας ό,τι πιο δροσερό, ξεκαρδιστικό και δημιουργικό μπορέσετε να καταγράψετε με την κάμερα σας και συνοδεύστε την καταγραφή του με το Frulite On the Go, που θα σας προσφέρει την απαραίτητη έμπνευση για την πιο «εκρηκτική» δημιουργία.

Τα καλύτερα video θα παίζονται από το Mad TV, θα εμφανίζονται στο site www.mad.tv στο οποίο θα μπορείτε να οδηγηθείτε και μέσω Link από το site του Frulite On the Go, www.onthego.gr.

Mad4video on the go by Frulite: Are you ready to make your video come true?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;