press-gr: τα στοιχεία που δεν έδωσε ποτέ η ... Google!

[singlepic=34,320,240,,]

Aυτές τις μέρες όλοι μιλάνε για άρση απορρήτου κτλ. Αλήθεια όμως πως μπορεί να έφτασε η Δίωξη στα καλά δημοσιογραφικά παιδιά του press-gr; Για να πω την αλήθεια δύσκολα πιστεύω πως η Google έδωσε κάποια στοιχεία. Το θεωρώ σχεδόν απίθανο να έχει συμβεί… (εδώ δεν έγινε σε άλλες περιπτώσεις και επίσης να προσθέσουμε πως το press συνεχίζει και λειτουργεί)

Tα καλά παιδιά του press-gr είχαν και ένα mail όμως, ένα @hotmail. Από αυτό απαντούσαν στα άρθρα με το χαρακτηριστικό “το δημοσιέυσαμε“. Άρα από εκεί μπορεί και να εντοπίστηκαν (ΙP’s κτλ)… Επίσης; Δεν νομίζω πως ήταν και οι πιο μυστικοί πράκτορες, όλο και κάπου θα το είχαν πει. Ο δημοσιογράφος του Εxtra-3 (ναι, ξέρετε ποιον λέω) εδώ και καιρό ακούγεται πως ήταν χωμένος μέσα σε αυτό. Ο ίδιος βγήκε χθες και το αρνήθηκε βέβαια αλλά να ξέρατε πόσες φορές μιλούσε στην εκπομπή του για το συγκεκριμένο blog…!

Τελος, ποιος ξέρει αν δεν τους έδωσαν μια fake πληροφορία να βγάλουν προς τα έξω. Κάποιοι π.χ. από την κυβέρνηση οι οποίοι έδιναν πληροφορίες σε δημοσιογράφους, οι οποίες δεν ισχύουν, και ξαφνικά τις είδαν στο press-gr. Έτσι μπορεί να εστίασαν σε συγκεκριμένα πρόσωπα και να τους ήταν ακόμα πιο εύκολο!

Πάντως όσο και αν έλεγαν πως ανέβηκε η επισκεψιμότητά τους το μόνο σίγουρο είναι πως η υπόθεση Ζαχόπουλου (που έβγαλαν το video) και η υπόθεση με τον Θέμο (5 εκ. ευρώ) δεν τους έκανε και πολύ καλό…! Μένει να δούμε τώρα τι έχει γίνει αλλά και απο ποιους…

Νίκος Μπαρδάκης – nmpardakis@neolaia.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;