Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας σήμερα μέρα - μεσημέρι!

Πρωτοφανή (!!!) επεισόδια σήμερα (Σάββατο) στο κέντρο της Αθήνας. Μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων συγκρούστηκαν με χρυσαυγίτες με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 4 ατόμων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, εκ των οποίων ένας χειρουργείται στον Ευαγγελισμό!

Μετά από επιθέσεις σε Πακιστανούς, τα επεισόδεια στη Πανεπιστημιούπολη, τις επιθέσεις σε μετανάστες (σε Θησείο και Σύνταγμα) το όλο “παιχνίδι” συνεχίζεται ακόμα!

Links:

Παντού πάντως συζητήθηκε η στάση της Αστυνομίας (εκτός από τα κανάλια)! Για άλλη μια φορά συζητήθηκε βασικά αλλά τι να σχολιάσουμε πάλι..! Δείτε το video που είναι πιο πάνω στα links!

Ο Νεολαία Συνασπισμού δήλωσε:

«Οι νεοφασίστες της Χρυσής Αυγής θέλήσαν να αξιοποιήσουν την επέτειο των γεγονότων στα Ίμια, έχοντας ουσιαστικά την αντίληψη ότι ο μόνος τρόπος επίλυσης των ελληνοτουρκικών διαφορών είναι ο πόλεμος».

»Για εμάς οι ελληνοτουρκικές διαφορές δεν λύνονται με πόλεμο, αλλά με την πάλη των λαών των 2 χωρών για τα κοινά τους προβλήματα, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις και για την απομόνωση των εκατέρωθεν φασιστών και εθνικιστών. Σε μια χώρα που γνώρισε καλά στο πετσί της τι εστί φασισμός και Χίτλερ, οι νοσταλγοί των SS και του Γ΄Ράιχ είναι ανεπιθύμητοι.»

«Σήμερα το πρωί οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν μαζί με τους χρυσαυγίτες στους διαδηλωτές . Το αποτέλεσμα ήταν 2 μαχαιρωμένοι (ο ένας με χτύπημα που για λίγο θα μπορούσε να είναι και μοιραίο). Από τις αστυνομικές δυνάμεις χτυπήθηκαν και μέλη της Νεολαίας Συνασπισμού. Επιτέλους πρέπει να σταματήσει η συγκάλυψη των φασιστικών ομάδων από την αστυνομία. Ας σταματήσει η ελληνική αστυνομία κάτω από το αδιάφορο σφύριγμα της ΝΔ να δρα σαν παρακρατική ομάδα της δεκαετίας του 1960.»

»Εόμαστε αποφασισμένοι να περιθωριοποιήσουμε τις νεοφασιστικές αυτές ομάδες και δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι διεξάγουμε αμείλικτο ιδεολογικό πόλεμο απέναντί τους και απέναντι σ όσους επιχειρούν να τους συγκαλύψουν και να τους εκφράσουν πολιτικά.»

Σε ανακοίνωσή του το ΛΑΟΣ αναφέρει:

«Οι ακρότητες μόλυναν την ιστορική επέτειο της Ελλάδος και ιδιαιτέρως του Πολεμικού Ναυτικού, την θυσία των τριών αξιωματικών στην περιπέτεια των Ιμίων. Ο ΛΑΟΣ καταδικάζει την βία από όπου κι αν προέρχεται.

» Προκλήσεις, προπηλακισμοί, φανατισμοί, επιθέσεις και δεσμά στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών δεν είναι συμβατά με την δημοκρατία μας και τον σεβασμό των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων.

» Ας καταλάβουν οι θερμόαιμοι και όσοι τους καθοδηγούν με οποιοδήποτε τρόπο, ότι ποτέ δε θα πάψει η βία να γεννά βία εκτός και αν κάποιοι εξυπηρετούνται από μία κοινωνική αναστάτωση ως εκτόνωση άλλων θεμάτων που κυριαρχούν στην επικαιρότητα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;