Έβαλαν το λύκο να φυλάει το μαντρί!

Από nmpardakis 27 Ιανουαρίου 2008

Διαβάσαμε στο περιοδικό των συνταξιούχων των αεροπορικών εταιρειών, και επειδή αυτοί που ήταν μια ζωή στα αεροπλάνα κάτι περισσότερο θα ξέρουν, σας το μεταφέρουμε:

(Το αρθρο στο οποίο τις διαβάσαμε ουδέποτε διαψεύστηκε!)
Ερώτηση στην Ευρωβουλή:
12/10/2000.«…. Η Ολυμπιακή χρησιμοποιεί τα αεροπλάνα της θυγατρικής της εταιρείας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ», και αυτό παραβιάζει τους κανόνες ασφαλείας….»
3/7/1998. Η πρόσληψη 45 πιλότων στην Ολυμπιακή συνιστά ναι ή όχι κρατική παρέμβαση; Θα εγκρίνει η κομισιόν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ολυμπιακής;»
Αυτες και συνολικα 11 παρόμοιας μορφής ερωτήσεις έγιναν στην Ευρωβουλή.

Από ποιον;

Από τον κ. Βασιλάκη της Aegean για να κλείσει η Ολυμπιακή και να αυξηθούν οι πελάτες της εταιρείας του (Κυκλοφορούν φήμες ότι γνωστά πολιτικά πρόσωπα είναι μέτοχοι στην Aegean, αλλά οι φήμες βέβαια δεν είναι απόδειξη, αν και χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει όπως λέει ο σοφός λαός). Από την Ryanair που θέλει να κλείσει η Ολυμπιακή για να πάρει κομμάτια της πίτας των δρομολογίων της; ΧΑΣΑΤΕ! Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος! Τις ερωτήσεις έκανε ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, που κλήθηκε για να σώσει (Sic) την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ!

[του Γιώργου Π.]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ