Ο Τζίγκερ δεν θέλει να δώσει λεφτά αν δεν φτιάξει γήπεδο. $$$

Aιώνια πιστός; Αιώνια χρυσός; Αιώνια looser σίγουρα άμα συνεχίσει έτσι! Μπορεί το τελικό 4-0 να τον αδικεί αλλά αυτή η φανέλα, παιδιά μου, γίνεται 100 χρονών φέτος! Αυτή η φανέλα ήταν ροζοκόκκινη, πέρασε τελικούς, πέρασε δόξες, πέρασε μεγάλες πορείες, σήκωσε πρωταθλήματα! Δεν μπορεί μετά από ένα δεύτερο γκολ να σηκώνουμε τα χέρια και ότι γίνει! Πρίν απο κάποια χρόνια ο Πρόεδρος (με “π” κεφαλαιο) σας είπε “κότες”, σας έδιωξε, διέλυσε την ομάδα. Του έχει πει ποτέ κανεις πως δεν την ξαναέφτιαξε; Του έχει πει ποτέ κανείς πως δεν βγαίνει C.L. εδώ και δύο χρόνια; Ξέρει πως βγαίνει τρίτος εδώ και δύο χρόνια επίσης; Ποιο ήταν το τελευταίο μεγάλο όνομα που έφερε; Πότε γεμισε τελευταία φορά όλο το γήπεδο της Λεωφόρου; Μιλάμε τώρα για 18,000 κόσμο, και όχι παραπάνω! Φίλοι Παναθηναϊκοί, ΞΕΧΑΣΤΕ το φέτος, ΞΕΧΑΣΤΕ το και του χρόνου. Ο τύπος θέλει να φτιάξει γήπεδο, να φτιάξει μπουτίκ. Να έχει καφετέριες από κάτω, σουίτες πάνω, να νοικιάζει τα καλοκαίρια το γήπεδο ως θερινό σινεμά! Θέλει εκέινη την χρονιά να τα έχει καλά με τους οργανωμένους, να έχει πολλά διαρκείας γιατί όλο και κάποιο κουτσό άλογο θα φέρει…

Για εμένα προσωπικά το ποδόσφαιρο του Παναθηναϊκού έχει τελειώσει. Ούτε πέταξα ψηλά με το 1-1 της Κυριακής, ούτε είπα τι προεδράρα έχουμε όταν είπε το σύνθημα της εξέδρας (το σύνθημα που λέει: “και αν δεν έχω καθόλου λεφτά, φούστη Τζίγκερ τα πήρες και αυτά”, το ξέρει;). Πάλι καλά που δεν είχαμε και οπαδούς στο Φάληρο, αλλά να μου πεις ο μάγκας μας, ζήτησε; Κανείς δεν σέβεται λοιπόν τίποτα. Το θέμα είναι το κέρδος και το πόσα θα βάλουμε στην τσέπη μας. Εγώ λεφτά για Πόστιγκα δεν δίνω, ραντεβού αύριο με Ροάν!

Για να σου δώσω Γιάννη μου να καταλάβεις πάρε ένα παράδειγμα όταν αγαπάς κάτι τι κάνεις:

[youtube u8kzg072LKk]

A! Και κάτι άλλο να προσθέσω. Δημήτρη ; (φυσικά όχι Παπαδόπουλε) Σάλπι; Φύγε. Πήγαινε εξωτερικό, πήγαινε αλλού. Είσαι μεγάλος παίχτης, μην μένεις!

[nmpardakis]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΒΙΛ
ΤΕΛ
74 - 85
ΜΟΝ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;