Ας τελειώσει εδώ το παραμύθι!

 

Για αρχή το monitor κλείνει. Σειρά παίρνει το blogme.gr (να υπενθυμίσω η επόμενη ημερομηνία που έχουμε είναι 18 Φεβρουαρίου 2009!). Επειτα, η Athens Voice, η Lifo και το Υupi.gr μετά από πίεση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κλείνουν τα blogs του  ΠρέζαTV που φιλοξενούσαν. Χθές στο βράδυ διάβασαμε στο nylon:

Πριν από 2-3 εβδομάδες επικοινώνησε μαζί μου κάποιος ανώνυμος ζητώντας μου να αφαιρέσουμε από το SYNC Blogs ένα συγκεκριμένο μπλογκ επειδή όπως έλεγε προσβάλει άτομα και παραβιάζει προσωπικά δεδομένα.

Για την ώρα δεν θα αναφέρω ποιό είναι το μπλογκ, ούτε ποιό ειναι το ποστ που τους ενόχλησε. Στην αρχή δεν το πήρα αρκετά σοβαρά, και απάντησα ότι με βάση ανώνυμες καταγγελίες δεν μπορούμε κάθε λίγο να αφαιρούμε μπλογκς, ούτε και είναι εύκολο να ελέγχουμε καθημερινά το περιεχόμενο από 30.000 Ελληνικά μπλογκς.

Αργότερα έλαβα mail το οποίο ήταν πλέον επώνυμο, αλλά στην περίπτωση του Internet, πότε ξέρεις για τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητας αυτού που επικοινωνείς? Μου δήλωσε ένα γυναικείο όνομα, και με απείλησε με δικαστικές ενέργειες αν δεν αφαιρέσω το συγκεκριμένο ιστολόγιο από τη λίστα του SYNC.GR.

Το ερώτημα είναι, αλήθεια πότε θα πάμε μπροστά; Το sync.gr, είναι ένα “σαλόνι – aggregator – εργαλείο“, ίσως το καλύτερο στην Ελλάδα! Πολύ καλές υπηρεσίες κτλ. και κάποιος – κάποια νομίζει πως του ανήκει το internet ολόκληρο! Ας ενώσουμε όλοι τις φωνές μας, δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτό!

Σημ. Αλήθεια μέχρι πότε εμείς με το “.gr” θα πρέπει να φοβόμαστε τόσο πολύ;

[nmpardakis]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;