Flickr Places

Το “Flickr Places” είναι η νέα υπηρεσία του Flickr (ιστοσελίδα για την online αποθήκευση και διαχείριση φωτογραφιών, που χρησιμοποιείται ευρύτατα από τους bloggers, αλλά και από τους περισσότερους χρήστες του διαδικτύου) που έκανε την εμφάνισή της την περασμένη Δευτέρα. Πρόκειται, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σελίδα, για μία προσπάθεια των δημιουργών να ευχαριστήσουν όλα εκείνα τα μέλη που ανεβάζουν καθημερινά υπέροχες φωτογραφίες στο χάρτη.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα, χωρίς να είναι απαραίτητη η εγγραφή του, να “γυρίσει” τον κόσμο, να μεταφερθεί στην αγαπημένη του χώρα / προορισμό και να θαυμάσει μερικές εξαιρετικές εικόνες που δημοσίευσαν γι’ αυτόν άνθρωποι που βρέθηκαν ήδη εκεί. Ή ακόμη καλύτερα μπορεί ο ίδιος να τραβήξει φωτογραφίες από την περιοχή του, να τις ανεβάσει και να τις τοποθετήσει με απόλυτη ακρίβεια στο χάρτη. Κι όλα αυτά χωρίς ιδιαίτερο κόπο!

Είναι αν μη τι άλλο κάτι πρωτοποριακό και ορισμένες φωτογραφίες πραγματικά αξίζουν! Μπείτε στο Flickr Places κάνοντας κλικ εδώ και ξεκινήστε αμέσως τα ταξίδια σας πάνω στη γη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
48'
2 - 0
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
45'
1 - 1
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;