SEX στο

“Πρόσεχε μη βγεις πρώτος κώλος πίστα αύριο”, μου είπε μια φίλη. Είχαμε ενημερωθεί ότι θα γινόταν το Σάββατο (10/11) σε κάποιο club, sex party. Η Άρτεμις, ο Θανάσης κι εγώ πήραμε το αυτοκίνητο,τα τσιγάρα μου, τη φωτογραφική μηχανή και τραβήξαμε για το club THE HALL, στο Θησείο.

Ήταν αρκετός ο κόσμος, διαφόρων ηλικιών, που περίμενε απ’έξω. Πληρώσαμε την είσοδό μας 20€ και μπήκαμε στο μαγαζί… Ευτυχώς ήταν νωρίς και δεν είχε γεμίσει ακόμα.Β ρήκαμε μια ωραία θέση, παραγγείλαμε το ποτό μας και περιμέναμε να αρχίσει το show! Ωραία διακόσμηση του χώρου, με αλυσίδες να κρέμονται από το ταβάνι και έναν πίνακα για κεντρικό φόντο με το σχέδιο «ελαφρώς» πειραγμένο. Το club γεμίζει γρήγορα και κάτι φιγούρες γυναικείες και αντρικές κυκλοφορούν ανάμεσά μας, με σέξυ δερμάτινα εσώρουχα και μάσκες.΄Ολοι 2 μέτρα και πάνω!Φυσικά δεν ξεχάσαμε να μαζέψουμε υλικό.Για να ξέρετε, στη φωτογραφία είμαι όρθια,αλλά χρειάζομαι σκάλα!  Με τούτα και με εκείνα πήγε 2.45 και το show αρχίζει.

Mε όλο το strip-team στη σκηνή να χορεύει. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες ήταν σα να χόρευαν για πρώτη φορά στη ζωή τους και το κοινό απορούσε. Οι κυρίες φυσικά έχουν τον πρώτο λόγο και κυριαρχούν στη πίστα.Και σιγά σιγά ξεκινάει η σόλο καριέρα ή μαλλον τα ντουέτα. Κορμιά – κορμάρες, που είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα κάθεσαι και τα χαζεύεις! Ένα ντουέτο που ξεχώρισε ήταν με δύο άντρες, ο ένας έκανε show με κορδέλα και ο άλλος απλά λικνιζόταν αισθησιακά.
-Μόνο χορό θα βλέπουμε?, είπε ένας τύπος στη διπλανή παρέα. Και τότε εμφανίστηκε ψηλή, μαυρομάλλα θεά, όπου σε κλάσματα δευτερολέπτου είχε μείνει όπως τη γέννησε η μάνα της (όχι,αυτή δε τη φωτογράφισα). Ξέχασα να πω ,για να φουντώσω λίγο τη φαντασία σας παραπάνω, ότι στο σκηνικό υπήρχε μια καρέκλα γυναικολογικής εξέτασης! Φυσικά, η μαυρομάλλα θεά δεν παρέλειψε να κάνει μια «αυτο-εξέταση».

– Ξου-ξου κακιά γάτα, φρόνημα γιατί θα φας ξύλο… ναι,ναι είδαμε και μια γατούλα δεμένη με χειροπέδες να χτυπιέται από το κακό αφεντικό της. Και ενώ όλοι μας έχουμε φάει ξύλο στη ζωή μας (σεξουαλικό και μη)και πάντα κάτι νιώθουμε, ε αυτό ήταν ότι πιο βαρετό είδαμε. Έτσι ήρθαν τα πολλά χασμουρητά μιας και κράτησε αρκετή ώρα το μπατσάκι.Ακολούθησε ένας σοκολατένιος κομάντο,που δυστυχώς για εκείνον,κάποιοι από το κοινό άρπαξαν την πετσέτα που έκρυβε το ‘‘ανύπαρκτο’’του,μια γυναίκα ρόμποκοπ κα… Δυστυχώς δεν αντέξαμε μέχρι το τέλος,είχαμε βαρεθεί. Ένα έχω να πω και κλείνω: Αυτός ο ‘‘γητευτής γατιών’’ φταίει για όλα!

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;