Tελικός μόνο για έναν...

Από φέτος λοιπόν τέρμα το 70%-30% στις μετακινήσεις οπαδών του πέμπτου τελικού. Μετα και από τα χάλια που είδαμε στον περσινό αγώνα καλά κάνανε. Μόνο που δεν σκοτώθηκαν στο ΟΑΚΑ περυσι. Έτσι να συνεχίσει η κατάσταση μέχρι να βάλουμε μυαλό και να γίνουμε άρθρωποι… Απλά θα αναδημοσιευσω τo post που είχα κάνει τότε:

Τελικός του Πρωταθλήματος Μπάσκετ της Α1. ΠαναθηναικόςΟλυμπιακός. Στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εφτασα από νωρίς, γιατί ήθελα να παρκάρω και απο την κάτω πλευρά του Ο.Α.Κ.Α, μην μου σπάσουν και το αυτοκίνητο (με τρένο δεν μπορούσα να πάω διότι θα ερχόντουσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού). Στο γήπεδο όμως μέσα ήταν οι περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού και αρκετοί του ΠΑΟ. Ξαφνικά, για να μπω με την μία στο θέμα, φωτοβολίδα με όπλο φέυγει από τους πράσινους και καταλήγει στους κόκκινους, οι οποίοι άνοιγαν χώρο για να μην τους πετύχει. Όλη την ώρα το ίδιο παραμύθι και από την μία πλευρά και από την άλλη. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συνεχιστεί άλλο αυτό το θέμα. Τον Μάρτη ένα παληκάρι πέθανε απο αυτή την βλακεία που μας δέρνει. Δηλάδη και οι μεν και οι δε, καφέ με Ολυμπιακους Παναθηναικούς δεν πίνετε; Στο σόι σας, δεν έχετε γαυρους και βάζελους; Αυτούς τους σπάτε στο ξύλο; Είναι ηλίθιο. Το να κάνεις χαβαλε, να φωνάξεις ένα σύνθημα (έστω και αν μερικά είναι εμετικά) το καταλαβαίνω, είναι λογικό. Αλλά ο άνθρωπος της ασφάλειας άκουσα στην ΝΕΤ έχασε τέσσερα δάχτυλα στην προσπάθεια του να μαζέψει μια κροτίδα/πυροτέχνημα**. Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό και η αστυνομία επιτέλους να αρχίσει να κάνει την δουλεία της σωστά. Εμένα δεν με έψαξε κανείς, φαντάζομαι άλλους ποσους. Δεν θέλω να ξαναπάω σε γήπεδο που το μισό είναι άδειο και οι μισοί σπάνε καθίσματα και οι άλλοι μισοί ρίχνουν με όπλα. ΝΤΡΟΠH ΜΑΣ.

  •  

    Αλήθεια γιατί δεν υπάρχει ανιχνευτής μετάλλων στα γήπεδα και ειδικά σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι;;

**Τελικα πάντως δεν ήταν κροτίδα… Έμαθα ότι ήταν … χειροβομβίδα εδάφους. Τουλάχιστον έτσι είπαν κάτι φίλοι Ολυμπιακοί που ήταν στο γήπεδο. Χάλια…

[photo via]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;