Ανοιχτή Διαδήλωση Κατά της Παγκόσμιας Φτώχειας Από το Σύλλογο Νέων για τα Ηνωμένα Έθνη – Ελλάδα

Από neolaia.gr Team 16 Οκτωβρίου 2007

Ανοιχτή Διαδήλωση Κατά της Παγκόσμιας Φτώχειας Από το Σύλλογο Νέων για τα Ηνωμένα Έθνη – Ελλάδα

Στα πλαίσια της διεθνούς κινητοποίησης για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με το πρόβλημα της παγκόσμιας φτώχειας, ο Σύλλογος Νέων για τα Ηνωμένα Έθνη – Ελλάδα αναλαμβάνει το συντονισμό στην Ελλάδα ανοιχτής εκδήλωσης διαμαρτυρίας στα πλαίσια της διεθνούς εκστρατείας Stand Up, Speak Out Against Poverty.

Την ερχόμενη Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2007, στις 19.30, το YSUN-Greece καλεί όλους σε ανοιχτή διαμαρτυρία στην πλατεία του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, με κεντρικό σύνθημα Make Poverty History. Οι συμμετέχοντες, ντυμένοι στα λευκά, θα διαδηλώσουν ειρηνικά μεταφέροντας το μήνυμα κατά της φτώχειας και συμβάλλοντας στην προσπάθεια κατάρριψης του παγκόσμιου ρεκόρ ταυτόχρονων διαδηλώσεων κατά του φαινομένου της οικονομικής ένδειας και του υποσιτισμού.

Η εκδήλωση έχει ενταχθεί στις επίσημες δραστηριότητες του Stand Up, Speak Out Initiative που θα κορυφωθεί με τη διενέργεια των παράλληλων εκδηλώσεων διαμαρτυρίας ανά τον κόσμο στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2007. Όλες οι δράσεις που εντάσσονται στα πλαίσια της καμπάνιας θα καταγραφούν και θα προσμετρηθούν στην προσπάθεια κατάρριψης του παραπάνω παγκόσμιου ρεκόρ που κρατά και πάλι από το 2006 η ίδια παγκόσμια πρωτοβουλία πολιτών.

Στην εκδήλωση συμμετέχει και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων (EYP).

Σχετικοί Διαδικτυακοί Τόποι
http://ysun-greece.org
http://www.eyp-greece.eu/
http://standagainstpoverty.org/
http://www.standagainstpoverty.org/en/node/14034

Στοιχεία Επικοινωνίας
Βασίλης Σιαπέρας
Τηλ: +306973387610
Email: president@ysun-greece.org

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ