Reworks Festival 2007

του Γιάννη Καρακατσάνη
www.JohnKarakatsanis.gr

Η επιτυχία που σημείωσε το Reworks Festival τα προηγούμενα δύο χρόνια, μεγαλώνει το στοίχημα για τη φετινή διοργάνωση, που φιλοξενείται φέτος για πρωτη φορά στo xώρο του Λιμανιού Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, έχοντας ως στόχο να προβάλει την άρρηκτη σχέση μεταξύ μουσικής και σύγχρονης τέχνης. Παρουσιάζει -για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό- νέες μουσικές και εικαστικές τάσεις, ποικίλα έργα και showcases, ενώ παράλληλα θα προβάλει έργα Ελλήνων δημιουργών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν αποκλειστικά για το Reworks ’07 ειδικά διαμορφωμένα projects.

Μουσικά showcases, live εμφανίσεις, χορογραφίες, προβολές, εγκαταστάσεις, εκθέσεις τέχνης και άλλα πολλά happenings συνθέτουν το φετινό Reworks ’07, το οποίο έχει προσκαλέσει περισσότερους από 60 καλλιτέχνες, πολλοί εκ των οποίων θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Mixmaster Morris, Tiefschwarz, Prins Thomas, Modeselektor, Ellen Allien και Apparat είναι κάποια από τα μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, που θα μας χαρίσουν απλόχερα μαγευτικές μουσικές εμπειρίες. Διάφορα είδη μουσικής, όπως electronica, ambient, house, dance, αλλά και hip hop, funk, soul, dub και reggae συνθέτουν το μουσικό παζλ του φετινού φεστιβάλ.

Όσοι ενδιαφέρεστε οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: 48? και για τις 2 ημέρες ή αν θέλετε εισιτήριο μόνο για μία ημέρα τότε την Παρασκευή θα σας κοστίσει 25? και το Σάββατο 30?. Για τα σημεία προπώλησης, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, κάντε ένα κλικ στο www.reworks.gr.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;