Θυμωμένος με την Νέα Δημοκρατία:

Από nmpardakis 3 Σεπτεμβρίου 2007

Στο politikoblog.gr εντύπωση μου έκανε το σχόλιο του Παναγιώτη. Mε έκανε να συμφωνήσω απόλυτα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι κάποιος μπορεί να διαφωνεί με αυτά:

– H N.Δ.: έβαλε τις εκλογές μέσα στην πιο επικίνδυνη περίοδο για μεγάλες φωτιές (την μέρα μάλιστα που τις ανακοίνωσε καιγόντουσαν σπίτια στην Πεντέλη!)
– πήγαμε λοιπόν να αντιμετωπίσουμε τις πυρκαγιές με υπηρεσιακούς υπουργούς (αλλά και με ΑΓΕΕΘΑ 2 ημερών, αφού ο ΑΓΕΕΘΑ παραιτήθηκε για να πολιτευτεί με την Ν.Δ.)
έδειξε ΠΑΝΤΕΛΗ αδυναμία να κάνει οτιδήποτε! Έχουμε ανθρώπινα θύματα επί μέρες! Δεν μιλάμε για ένα σεισμό που συνέβει για μερικά δευτερόλεπτα. Μιλάμε για πυρκαγιές που τις βλέπαμε να πλησιάζουν για μέρες και αδυνατούσαμε να σώσουμε τους ανθρώπους!
δεν δίστασε (και συνεχίζει ακόμη) να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εθνικού διχασμού, διαρρέοντας συστηματικά ότι (ουσιαστικά) οι μισοί έλληνες καίνε τους άλλους μισούς.
δεν δίστασε να δημιουργήσει τεράστιο διπλωματικό πρόβλημα στην χώρα αλλά και να πλήξει τον τουρισμό μας για τα επόμενα χρόνια, λέγοντας ότι στην χώρα δρούν τρομοκράτες, μόνο και μόνο για να παίξει ένα παιχνίδι που την βολεύει προεκλογικά.
– ακόμη και σε αυτή την στιγμή της μέγιστης τραγωδίας, φρόντισε την εικόνα της και μόνο, αδιαφορώντας για τα θύματα των πυρκαγιών. Μοιράζει λεφτά με τρόπο που τελικά πολλοί από αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη δυσκολεύονται να τα πάρουν. Επιτρέπει να γίνει πλιάτσικο στο ταμείο του Ελληνικού Κράτους μόνο και μόνο για να μην διαθέσει τα χρήματα μέσω δημάρχων που δεν είναι όλοι “δικοί” της.

Όλα στο βωμό δηλαδή της καλής εικόνας της κυβέρνησης. Η εικόνα του Κώστα και της δάδας μην χαλάσει και από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι δευτερα (νεκροί, σπίτια μες στις φλόγες, ανύπαρκτα δάση κτλ). Αν κερδίσει τις εκλογές όμως, θα δείξουμε και εμείς ότι είμαστε στα πρότυπα τους Μπους-Αμερικής… Ας διαλέξουμε. Τhink and vote…

 

Υ.Γ. Εμένα Παναγιώτη με βιδώνει και το θέμα με τις Πανελλήνιες, αλλά ο Έλληνας φίλε μου ξεχνάει. Π., μπάλα και καράτε τίποτα άλλο. Ο μοναδικός θεσμός που είχε μείνει παρθένος και του άλλαξαν τα φώτα!

 

photo από arkoudos.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ