Θέατρο

Οι καλύτερες παραστάσεις, σε επιλογή Culturenow.gr και κριτική neolaia.gr!  
Εθνικό Θέατρο

To Εθνικό Θέατρο στις φυλακές Κορυδαλλού! – Συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Το Εθνικό Θέατρο και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο πλαίσιο της νέας, πρωτοπόρας για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, συνεργασίας τους, συμφώνησαν τη δημιουργία ενός θεατρικού εργαστηρίου μέσα στη Φυλακή Κορυδαλλού.
Στα Σκοτεινά - Making Movies

«Στα Σκοτεινά – Making Movies» : Μεταμεσονύκτια Επίσημη Πρεμιέρα στον Τεχνοχώρο Cartel!

Συγκίνησε, ενθουσίασε και χειροκροτήθηκε θερμά στην Επίσημη Πρεμιέρα της η παράσταση «Στα Σκοτεινά - Making Movies», που φέτος παρουσιάζεται με ανανεωμένη διανομή σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά.
Το τελευταίο ψέμα

«Το τελευταίο ψέμα»στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης!

«Το τελευταίο ψέμα», που προβλήθηκε στις αίθουσες το 1958 με πρωταγωνίστρια την Έλλη Λαμπέτη και με μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, παρουσιάζεται για πρώτη φορά επί σκηνής, στο -2 του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
Θέατρο Αργώ

«Η Θηλιά»: Το θεατρικό «θρίλερ δωματίου» του Πάτρικ Χάμιλτον στο Θέατρο Αργώ!

«Η Θηλιά», το θεατρικό «θρίλερ δωματίου» του Πάτρικ Χάμιλτον, έγινε γνωστό στο κοινό και αγαπήθηκε μέσα από την κινηματογραφική διασκευή του από τον μετρ του είδους Άλφρεντ Χίτσκοκ.
Κάθε δεύτερη Τρίτη

«Κάθε δεύτερη Τρίτη» της Αντωνίας Θεοχαρίδου στο Τεχνοχώρο «Φάμπρικα»!

Ο τίτλος του έργου είναι εμπνευσμένος από την πρακτική που εφαρμόζεται, στις μέρες μας, σε διάφορες περιοχές του Παρισιού σχετικά με την αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων από τις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων.
unnamed (4)

Λέλα Καραγιάννη – Η Μάνα της Αντίστασης: Από 3 Φεβρουαρίου @ Διάχρονο Θέατρο

Η «Λέλα Καραγιάννη-Η Μάνα της Αντίστασης», ο συγκλονιστικός μονόλογος του Γιώργου Α. Χριστοδούλου εμπνευσμένος από τη ζωή της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης Λέλας Καραγιάννη και μεγάλη επιτυχία της περασμένης σεζόν, θα επαναληφθεί από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 και κάθε Παρασκευή στις 9:00μμ στο «Διάχρονο Θέατρο» (
Μονόλογος

Παράταση παραστάσεων: «Μονόλογος» της Σιμόν ντε Μποβουάρ @ Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας!

H Μάνια Παπαδημητρίου ερμηνεύει τον «Μονόλογο», ένα συγκλονιστικό κείμενο που βασίζεται στο ομότιτλο έργο της Σιμόν ντε Μποβουάρ από το τρίπτυχο βιβλίο της «Προδομένη γυναίκα» σε σκηνοθεσία Αθηνάς Κεφαλά.
Εθνικό Θέατρο

Εθνικό Θέατρο: 4 έργα νέων Ελλήνων συγγραφέων στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»!

Το Εθνικό Θέατρο δίνει βήμα στην νέα ελληνική δραματουργία και παρουσιάζει έργα τεσσάρων νέων Ελλήνων συγγραφέων στη Σκηνή-«Νίκος Κούρκουλος», στο πλαίσιο της δράσης «Ο συγγραφέας του μήνα».