Τεχνολογία

Τα σημαντικότερα τεχνολογικά νέα, από τους γκατζετάκηδες του neolaia.gr!  
unnamed (2)

Η Mastercard τιμάται με το βραβείο “Hunger Hero”, από το World Food Programme

Το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα (World Food Programme - WFP) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, τίμησε τον Ajay Banga, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mastercard, ως αναγνώριση της εξαιρετικής συνεισφοράς της εταιρείας στην προσπάθεια για την εξάλειψη της πείνας (Zero Hunger).
Google Maps

Πώς το Google Maps ξέρει πότε και που έχει κίνηση! (βίντεο)PLAY

Μας βοηθάει να φτάσουμε στον προορισμό μας χωρίς να χαθούμε αλλά πλέον, μας ενημερώνει και που έχει κίνηση, έτσι ώστε να φτάσουμε εγκαίρως στον προορισμό μας! Ποιο είναι το μυστικό των Google Maps;Δες το video

Βελτίωσε την ταχύτητα του τηλεφώνου σου σε 5 απλά βήματα!

Οι τηλεφωνικές συσκευές τα τελευταία χρόνια έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε επίδοση και δυνατότητες, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να μάθουμε να αξιοποιούμε όσο καλύτερα μπορούμε όλα όσα μας προσφέρουν!
Instagram_Filters_2011

Πως μπορείς να κρατήσεις ασφαλές το Instagram σου!

Τα κοινωνικά μέσα, παρότι προσφέρουν μερικούς εξαιρετικά βολικούς τρόπους επικοινωνίας με τα κοντινά μας άτομα, είναι ταυτόχρονα εστίες κινδύνων καθώς φέρνουν την ζωή μας στο προσκήνιο και μπροστά στα μάτια όλων των χρηστών του εκάστοτε μέσου!
Screen Shot 2016-12-14 at 13.19.26

5 ιαπωνικές εφευρέσεις που καθόρισαν τον κόσμο της τεχνολογίας!PLAY

Η τεχνολογία αποτελεί έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς τομείς απασχόλησης των Ιαπώνων, όπως σίγουρα γνωρίζεις. Έτσι, όπως είναι αναμενόμενο, οι Ιάπωνες εφηύραν διάφορα πράγματα που χρησιμοποιούμε σήμερα!Δες το video