Σχέσεις

Συμβουλές για σχέσεις. Ερωτικές, επαγγελματικές, διαπροσωπικές, σχέσεις με τον εαυτό μας, τα πάντα!  
Σεξ με κάλτσες

Σεξ με κάλτσες: Τι σχέση έχει με την γυναικεία ευχαρίστηση;

Έχει αρχίσει η "δράση" και βγάζεις σταδιακά τα ρούχα σου, φτάνεις στα εσώρουχα και ξαφνικά συνειδητοποιείς πως έχεις μείνει μόνο με τις κάλτσες. Τις βγάζεις ή όχι; Η απάντηση είναι όχι και θα σου πούμε σύντομα γιατί!
Σεξ στα όνειρα

Σεξ στα όνειρα: Τι αντιπροσωπεύει το άτομο που βλέπεις μαζί σου στο κρεβάτι;

Τα όνειρα με σεξ μπορεί να σε αφήσουν είτε με μια ευχάριστη αίσθηση προσμονής είτε ένα άβολο συναίσθημα "WHAT THE-" μόλις ξυπνήσεις. Όλα εξαρτώνται από το άτομο με το οποίο ονειρεύεσαι πως κάνεις πονηριές!
Screen Shot 2017-01-11 at 4.18.42 PM

Πόσο πρέπει τελικά να διαρκεί το σεξ – Τι λένε τα στατιστικά;

Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί ποια είναι η "σωστή" διάρκεια του σεξ. Το ίδιο και πολλοί άνθρωποι ακόμα γι' αυτό και μια επιστήμονας έκανε μια έρευνα συνδυάζοντας πολλά στοιχεία από παλαιότερες και κατέληξε!
IMG_8837

Οι εξωφρενικές συμβουλές για ραντεβού που έδινε περιοδικό του 1930!

Οι συμβουλές που έδιναν τότε στις ελεύθερες γυναίκες, σήμερα, σε εμάς φαίνονται αδιανόητες και οριακά προσβλητικές. Τα "πρέπει" της κοινωνίας της δεκαετίας του '30 ήθελαν μια γυναίκα-πρότυπο για την κοινωνία και τίποτα παραπάνω!
6a0120a6a93724970b0133ed94cd75970b

Δεν έχεις όρεξη για σεξ; 10 τροφές που θα σώσουν την κατάσταση!

Λίγο η κούραση από το τρέξιμο όλη μέρα, λίγο το συνάχι και ένας θεός ξέρει τι άλλο, και η όρεξη σου για σεξ έχει πάει περίπατο. Μην ανησυχεις, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο σπρώξιμο! Δες τι μπορείς να κάνεις εδώ!
adorable-amazing-bae-beauty-Favim.com-3055945

Αφροδισιακές τροφές: Ποιο ελληνικό προϊόν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας;

Είναι σίγουρο πως θα έχεις ακούσει αρκετές φορές για την ιδιότητα της σοκολάτας ή των θαλασσινών να αυξάνουν την σεξουαλική διάθεση. Υπάρχει, όμως, και ένα ελληνικό προϊόν που έχει την ίδια ιδιαιτερότητα!