Παιδεία

Όλες οι ειδήσεις για το χώρο της Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης!  
Πανελλήνιες 2016

Πανελλήνιες 2017: Η ΟΛΜΕ για την κατάργηση των επαναλληπτικών εξετάσεων

Όσοι από τους μαθητές που έδιναν πανελλαδικές εξετάσεις δεν κατάφερναν να συμμετάσχουν σε αυτές για λόγους υγείας η ανωτέρας βίας είχαν τη δυνατότητα συμμετοχής, μέχρι και την χρονιά 2015-6, και σε «επαναληπτικές εξετάσεις».
Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Ιδρύεται τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού

Tην Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου ψηφίστηκε, με συντριπτική πλειοψηφία στη Βουλή, διάταξη νόμου, με βάση την οποία ιδρύεται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου «Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού», ενταγμένο στη Σχολή Επιστημών Διοίκησης, με έδρα τη Χίο.
ΠΡΙΣΜΑ 10/05/2007 ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Πανελλήνιες 2017: Την εισαγωγή στα ΑΕΙ με το απολυτήριο λυκείου επιθυμεί ο Υπουργός Παιδείας

Εισαγωγή στα πανεπιστήμια μόνο με το βαθμό του απολυτηρίου του Λυκείου εντός της επόμενης τριετίας προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής
πανελλήνιες 2017

Πανελλήνιες 2017: Αυτό το τμήμα θα βρεθεί εκτός μηχανογραφικού!

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την απόφαση του Υπουργείο Παιδείας να καταργήσει από το μηχανογραφικό δελτίο το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
ελπε

ΕΛΠΕ: Προκήρυξη υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό

Οι υποτροφίες αφορούν στην πραγματοποίηση σπουδών πλήρους φοίτησης, με μέγιστη διάρκεια τα δύο έτη, για την απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης (Master’s Degree). Για το ακαδημαϊκό έτος 2017 / 2018 θα χορηγηθούν επτά (7) συνολικά υποτροφίες.
erasmus+

Erasmus: Χιλιάδες οι Έλληνες που συμμετέχουν – Δείτε τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Σύμφωνα με στοιχεία της Κομισιόν για τα χρόνια 1987 και 2017 στο σύνολο των ευρωπαϊκών χωρών, το πρόγραμμα Erasmus και οι προκάτοχοί του, έχουν στηρίξει περισσότερους από 5 εκατομμύρια νέους και εκπαιδευτικό προσωπικό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων στα 9 εκατ. άτομα.