Μεταπτυχιακές Σπουδές

Ό,τι πρέπει να ξέρετε για τις μεταπτυχιακές σας σπουδές σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Συμβουλές μεταπτυχιακών φοιτητών και ημερίδες από πανεπιστήμια και εταιρίες συμβουλευτικής!  
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με θέμα τις υρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού.
Flag_of_France

Μεταδιδακτορικές Υποτροφίες 2017 από την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα

Έχοντας ως στόχο την έναρξη ή την ενίσχυση επιστημονικών συνεργασιών υψηλού επιπέδου, η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα χορηγεί υποτροφίες μεταδιδακτορικής έρευνας σύντομης διάρκειας.
ScreenShot_20170209180958

Μεταπτυχιακά 2017: «Ενεργειακές και περιβαλλοντολογικές επενδύσεις» του ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα

Τα πεδία της ενέργειας και του περιβάλλοντος αποτελούν τους πλέον δυναμικούς τομείς, με εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
unnamed (8)

Πώς το MBA ΟΠΑ κατάφερε να συγκαταλέγεται στα κορυφαία της Ευρώπης; Ο Γ. Κουρέτας μιλά στο neolaia.gr!

Ο Διευθυντής του ΜBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ένα από τα καλύτερα τμήματα της Ευρώπης, μιλάει για την επιτυχία αυτή αλλά και για τα νέα προγράμματα που ξεκινούν!
16142802_1415341228485259_3701285466473991341_n

Ημερίδα για σπουδές στην Ολλανδία – Προπτυχιακά & Μεταπτυχιακά @ Οrange Groove

Θέλεις να σπουδάσεις στην Ολλανδία; Θέλεις να μάθεις ποια είναι τα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο που προσφέρουν τα Ολλανδικά Πανεπιστήμια; Τότε αξίζει να επισκεφτείς την έκθεση!
μεταπτυχιακά

Δωρεάν Μεταπτυχιακά: Δείτε ποιοι είναι οι δικαιούχοι!

Στην αξιοποίηση της περιουσίας τους καλούνται να προχωρήσουν τα ΑΕΙ αλλά και στην εκπόνηση σχεδίων με στόχο να έχουν δικά τους έσοδα, καθώς η χρηματοδότησή τους τελικά θα συνδέεται και με τις προσπάθειες που θα καταβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση.
μεταπτυχιακά

Μεταπτυχιακά 2017: Οι προτάσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών

Για τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις που θα κάνει το ΕΚΠΑ σχετικά με τη μη-πληρωμή διδάκτρων στα μεταπτυχιακά, για τους οικονομικά αδύναμους φοιτητές μίλησε χθες ο πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών, Θάνος Δημόπουλος
unnamed (1)

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Αυτόν τον Φλεβάρη κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή για Σπουδές Μαγειρικής με 45% έκπτωση!

Η νέα χρονιά που ξεκίνησε, σηματοδοτεί νέες αποφάσεις και νέες επιλογές… Όταν όμως η απόφασή σου έχει να κάνει με σπουδές Μαγειρικής, τότε η επιλογή μπορεί να είναι μόνο μία: ΙΕΚ ΑΛΦΑ!
Παιδεία: Τα πιο δημοφιλή μεταπτυχιακά προγράμματα

Δωρεάν μεταπτυχιακά: Διαβάστε όλο το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου προωθεί σημαντικές βελτιώσεις στο καθεστώς ίδρυσης και λειτουργίας των μεταπτυχιακών προγραμμάτων των ΑΕΙ δίνοντας τη δυνατότητα της δωρεάν πρόσβασης οικονομικά αδύναμων φοιτητών
2

Πολυτεχνείο Κρήτης: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Διοίκηση της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας

Η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης συνδιοργανώνουν ένα διεθνές εντατικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ετήσιας διάρκειας το οποίο οδηγεί στην απονομή ενός Master of Science (MSc) στην Διοίκηση της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας
πανεπιστήμιο Κρήτης

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Νέο καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα!

Ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα διοίκησης και τεχνολογιών και καινοτομίας, σε συνεργασία με τον καθηγητή από το Ισραήλ Dr. Harry Yuklea, θέτει σε εφαρμογή από το νέο έτος το Πολυτεχνείο Κρήτης.