Στατιστικά του neolaia.gr

neolaia stats oct 14

Το neolaia.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2007 από φοιτητές. Διαθέτει πλούσια αρθρογραφία, με ευρύ φάσμα θεμάτων, από τα πολύ σοβαρά μέχρι αυτά που τα δελτία ειδήσεων κρίνουν… αδιάφορα! Μουσική, ταινίες, παράξενες ειδήσεις, εξελίξεις στην παιδεία αλλά και τεχνολογικά νέα, βρίσκονται στην καθημερινή ατζέντα. Πέρα από αυτά, στο neolaia.gr μπορεί κανείς να βρει το web κανάλι neolaiaTV με video εσωτερικής παραγωγής κυρίως, το social web ραδιόφωνο neolaia radio, το νούμερο ένα chat στην Ελλάδα neolaia chat, αλλά και εφαρμογές που βοηθούν στην εύρεση εργασίας, πρακτικής άσκησης, υποτροφιών, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, φοιτητικού σπιτιού…

Επίσης οι φοιτητές μέσω του neolaia.gr μπορούν να βρουν μηχανές οργάνωσης διακοπών, που βοηθούν στην εύρεση χαμηλού κόστους εισιτηρίων, ξενοδοχείων, αλλά και την πρόβλεψη του καιρού, ενώ οι παρεχόμενες υπηρεσίες συμπληρώνονται από online κατάλογο παιχνιδιών, κατάλογο με φοιτητικά στέκια, food deliveries και άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σχετική λίστα εμπλουτίζεται συνεχώς.

Επίσης, κάθε επισκέπτης, μπορεί να εγγραφεί στο πιο cool newsletter, το YouthLetter το οποίο περιλαμβάνει νέα, προτάσεις και προσφορές, και να γίνει κι αυτός ένας από τους τουλάχιστον 9,500 νέους που έχουν ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία!

Το neolaia.gr ενημερώνεται τακτικά και με διαγωνισμούς που προσφέρουν χρήσιμα δώρα στους επισκέπτες του, μετά από κλήρωση.

Δεν είναι τυχαίο πως το neolaia.gr επιλέγουν πάνω από 500.000 νέοι κάθε μήνα για τη δική τους «φρέσκια» ενημέρωση, ενώ αποτελεί το #1 νεανικό community σύμφωνα με την επίσημη μέτρηση της Nielsen.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο info@neolaia.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας!